Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
maxipes fík / foto: https://www.geekshirts.cz/motivy/kolekce/maxipes-fik/

Maxipes Fík se vrací. Na tričkách, mikinách i hrníčcích

Pozor, hodný, ale moc velký pes! Kdo z nás by si nepamatoval maxipsa Fíka se svojí Ájou, který svým páníčkům vyvádí roztodivné kousky, z nichž zůstává rozum stát.

Připomínají nám jej filmy namluvené Josefem Dvořákem a komiksová kniha s ilustracemi Jiřího Šalamouna. Právě dnes máte možnost získat trička z retro kolekce Maxipes Fík a Ája s nezapomenutelnými motivy oblíbeného večerníčku.

Oblíbené postavy z večerníčků jsou stále trendy

„Maminko, ten pes umí mluvit, to se musí využít, bude chodit nakupovat!“ Toto zjištění vedlo tatínka k památné hlášce z populárního seriálu. I vy si dnes můžete pořídit tričko Maxipes Fík a Ája od firmy Geekshirts. Navržená retro kolekce počítá do budoucna i s rozšířením potisku mikin, ale třeba i hrnečků a plakátů. Zpestřete šatník svých dětí o oblečení s vtipným maxipsem Fíkem. Obdarovat můžete i kamarády, kteří se nebojí žádné legrace a s oblibou budou nápadité triko nosit.

Trička z kolekce Maxipes Fík a Ája pro děti a dospělé

Trička Maxipes Fík a Ája stejně jako kolekce s Bobem a Bobkem nebo Patem a Matem, dalšími oblíbenci nejen našeho dětství, lze sehnat v pánských, dámských a dětských velikostech od XS po XXL. Zvolit si můžete i svoji oblíbenou barvu trička z pestré škály od bílé přes červenou, zelenou, modrou, žlutou po černou. Pokud si nejste jisti velikostí, na stránkách prodejce je tabulka velikostí, podle níž si změřením snadno zjistíte, jaké písmeno označuje danou velikost.

Zajímavé množstevní slevy pro větší objednávky

Na firemních stránkách Geekshirts.cz jsou aktuálně v nabídce zajímavé akční slevy. Při nákupu dvou trik získáte jedno zdarma, při objednání tří jsou dvě zadarmo a dokonce při zakoupení pěti kusů obdržíte dalších pět bezplatně. Můžete tričky s oblíbenými dětskými motivy vybavit šatník celé rodiny, nebo jimi zásobit dětský zájmový kroužek či sportovní tým.

Podlicenci poskytla Česká televize.

K tomuto článku není otevřena diskuze