Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
sexy jeans / foto: https://www.sexyjeans.cz

Hitem letošního roku jsou kalhoty, které vám vytvarují zadeček

Bříško, stehna a zadeček. Typické ženské problémové partie, kde se nejvíc ukládá tuk. Bojovat s tím je velmi obtížné, kolikrát i nemožné.

Někdo už má prostě větší zadek v genech, jiný se zase nemůže zbavit pomerančové kůže a strií ani pravidelným cvičením a zázračnými krémy. Díky moderním kalhotám si s tím ale nemusíte dělat starosti – pěkně kulatý zadeček dneska může mít každá žena.

Kim Kardashian je jasným důkazem toho, že na zadku dnes hodně záleží. Možná si i sami vybavujete další mladé ženy, které mají vypracované kulaté pozadí z toho, jak denně dřou v posilovně. Tvrdí se, že na kulatý zadek stačí dřepovat. Nefunguje to na vás nebo nemáte na cvičení čas či dostatečnou vůli? Žádné strachy, pořiďte si pushup jeans.

Kalhoty, co vám pozvednou zadek

Letošním hitem nejen mezi fitnesskami jsou tzv. Freddy kalhoty. Jedná se o oblečení italské značky, které vyniká speciální technologií WR.UP vytvářející pushup efekt. Zadek se tím pádem zvedne a opticky zakulatí – výsledkem je tedy pozadí, jejž byste jinak mohli dosáhnout pouze cvičením.

Technologie WR.UP nespočívá pouze ve speciálním střihu, jak si mnozí myslí. Výztuhy jsou na zadku a mají silikonový proužek kolem pasu, takže sednou úplně každému.

Freddy jeans nosí mladé slečny i ženy středního věku, obléct si je může opravdu kdokoliv, na postavě vůbec nezáleží. Materiál je krásně elastický a díky tomu se tělu přizpůsobí, lepší je koupit si velikost přesně na tělo. Kalhoty jsou navíc k dispozici v několika barevných variantách (hadí vzor, čistě bílé, maskáčové, batikované a další) nebo v podobě evokující džínovinu.

Kalhoty jsou vhodné i na léto, jsou vyrobené z opravdu lehkého materiálu. Kdo je jednou obleče, už se jich nevzdá nehledě na roční období. Oblíbily si je i mnohé celebrity jako Britney Spears či Hilary Duff.

K tomuto článku není otevřena diskuze