Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
ples ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Plesová sezóna se blíží. Jak budete řešit podprsenku pod šaty?

Zanedlouho se začnou pořádat prodloužené, maturitní plesy i další příležitosti k tanci. Dámy už pomalu hledají vhodné róby a zajisté budou řešit také to, jakou si vzít pod šaty podprsenku.

Spodní prádlo pod plesové šaty je totiž věčným problémem. Obzvlášť pokud se zhlédnete v modelu s holými zády či s odhalenými rameny.

Nabízí se možnost jít zcela bez podprsenky, jenže ta má několik komplikací. Ne každá žena má na chození bez spodního prádla postavu. V některých šatech ze slabé látky navíc vypadá nepatřičně, když vám trčí bradavky. Letos si ale nemusíte s takovými potížemi dělat starosti. Svět totiž dobývá neviditelná podprsenka.

Samodržící podprsenku lze nosit pod cokoliv

Je silikonová, drží bez ramínek i zapínání vzadu, a ještě ke všemu dokáže zvětšit poprsí o jednu až dvě velikosti. Řeč je o tzv. samodržící podprsence s push-up efektem. Vypadá v podstatě jen jako dva anatomicky tvarované košíčky, lepí se přímo na kůži, a tak vás neomezuje ramínky ani kosticemi. Je tlustá pouze 0,3 mm, takže není vidět ani pod jemnými krajkovými šaty.

Použít ji zvládnete i vy

Samodržící podprsenka zespodu lepí, oba košíčky si prostě nalepíte na svá prsa a uprostřed je stáhnete šňůrkou. Tím, jak dobře se vám podaří je nasadit a utáhnout šňůrku, ovlivníte celkový dojem z vašeho dekoltu. Můžete si poprsí trochu pozvednout či zvětšit. Důležité je, aby byla podprsenka nasazována na čistou kůži. Doporučuje se tedy „oblékat“ po sprše.

Až ji odlepíte, je vhodné umýt ji teplou vodou a mýdlem, osušit a přilepit na ochranný kryt, aby nevyschla. Pak ji lze kdykoliv zase znovu použít.

Vykukující podprsenka dokáže mnohdy zkazit celý dojem z jinak perfektního outfitu. Vypadá to lacině a nehezky. Pořiďte si proto na letošní plesovou sezónu samodržící podprsenku i vy a neomezujte se při výběru šatů. Podívejte se třeba na Flypodprsenka.cz a uvidíte, že ani nejde o příliš vysokou investici.

K tomuto článku není otevřena diskuze