Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ložní povlečení / foto: www.rodinnebaleni.cz

Sháníte ložní povlečení atypických rozměrů? Poradíme vám, na koho se obrátit

Současný trh s ložním prádlem je poměrně rozmanitý, přičemž vybrat si můžete z pestré škály materiálů, ba dokonce i rozměrů.

Za posledních dvacet let prošly technologie velkým vývojem, a to i v natolik specifické oblasti, jako je výroba povlečení. Dávno nejsou k dostání pouze bílé bavlněné varianty.

Pokud požadujete netradiční vzory či velikosti, nepřijdete zkrátka, když se obrátíte na správného prodejce. Ložní povlečení budete vybírat nejen podle materiálu, ale také podle toho, jak vypadá a zda se vám do ložnice designem hodí.

Originální vzory na 3D povlečení

Oblíbené je povlečení se 3D vzory, které opticky vstupují do prostoru ložnice. Jednat se však může nejen o vzory jako takové, ale také o motivy přírody, zvířat, velkoměst či vesmíru. Záleží pouze na vás, který z nabízených vzorů si vás podmaní svou krásou. V neposlední řadě na popularitě neztrácí ani francouzské povlečení, které využijí především páry. Právě ve Francii se používají v manželských postelích dva polštáře a jedna velká přikrývka, čemuž je francouzské povlečení přizpůsobené. Součástí balení tak jsou dva povlaky na polštáře a jeden na přikrývku o velikosti 200×220 centimetrů.

Prodloužené povlečení pro dlouhány

Jestliže vám standardní délka nevyhovuje, nabízí se vám prodloužené povlečení, které je vhodné zejména pro lidi vyšší než 180 centimetrů. Jedná se například o povlečení 140×220 centimetrů. Do takové přikrývky se zachumláte a hlavně v zimě vám nebude v noci zima, ba naopak si budete pochvalovat, jak se cítíte příjemně.

Kde koupit povlečení atypických rozměrů?

Ať už sháníte povlečení 200×220 centimetrů, nebo jiné rozměry, doporučujeme obrátit se na internetový obchod RodinneBaleni.cz, které se právě na povlečení, prostěradla, přikrývky a polštáře specializuje. V nabídce má také ručníky, osušky, galanterii či doplňky pro domácnost.

K tomuto článku není otevřena diskuze