Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rhianna / foto: shutterstock

Rihanna je nejen skvělou zpěvačkou, ale taky pracovitou ženou, která inspiruje

Slavná zpěvačka se úspěšně prosadila v módním i kosmetickém průmyslu, je vidět, že všestrannost jí nechybí. Aby se jednou Ester Ledecká nemusela na lyžích spokojit se stříbrem!

Rihanna boduje na všech frontách

Čokoládová kráska z Barbadosu již více jak 10 let vládne hudebnímu průmyslu, o čemž svědčí mnohá uznání a ocení. Kromě toho, že je držitelkou 8 cen Grammy a 14 jejích hitů se umístilo na prvním místě prestižní americké hitparády Billboard Hot 100, se může pochlubit také titulem nejúspěšnější umělkyně v digitálním prodeji alb. V roce 2011 byla podle magazínu Esquire zvolena nejvíce sexy ženou světa a o tři roky později získala dokonce titul největší módní ikony. V rámci své značky Fenty Beauty nyní představuje netradiční dekorativní kosmetiku a jejím cílem je dopřát pocit významnosti a jedinečnosti všem ženám.

S vlastní značkou si plní své sny a udává směr

Po vzoru ostatních slavných osobností jako Madonna, Eva Mendes, Kylie Jenner nebo Jessica Alba, také Rihanna zatoužila po vlastní produktové značce. S myšlenkou vyhovět každé ženě podle jejího individuálního odstínu pleti uvedla na trh kosmetické produkty pod značkou Fenty Beauty, pro kterou vytvořila kolekci lehkých a dokonale krycích make-upů ve 40 odstínech. Jde o pestrou škálu produktů, která nabízí dokonalý výběr všech pleťových tónů a dokáže oslovit všechny ženy z různých koutů světa. Touto svojí inovací inspirovala dokonce i takové módní velikány jako Dior, který téměř okamžitě začal pracovat na vlastní kolekci rozšířené o nové odstíny. Kosmetická značka Fenty Beauty zahrnuje také luxusní dekorativní kosmetiku. V té nyní vládne zimní styl "ledové královny" a převažují v něm metalické zlaté, bronzové, fuchsiové, fialové nebo modré barvy. V ledových tónech se nenesou jen tužky na oči a stíny, ale také rtěnky a kovové práškové pigmenty na oči, tvář a rty. Jestliže vás zajímá, v jaké cenové relaci se kosmetika od Rihanny pohybuje, nejspíš budete příjemně překvapeni. Ceny jsou nastaveny tak, aby si kosmetické produkty mohly dovolit i běžné uživatelky, takže neváhejte a vyzkoušejte některý ze současných módních trendů.

V líčení vidí svobodu a možnost vlastního projevu

Svými produkty chce Rihanna především inspirovat. Líčení vnímá jako zábavu a svobodnou volbou, která dává ženám možnosti zkoušet nové věci a odlišovat se od běžného středního proudu. Vyzývá proto i ostatní, aby se nebály zariskovat a sáhly také po netradičních a extravagantních formách líčení, které jim pomohou odhalit jejich skutečné "já". Aby šla příkladem, vytvořila si i vlastní youtube kanál s téměř 100 videi, ve kterých vám spolu s profesionálními vizážisty radí, jak docílíte vzhledu filmové hvězdy s pomocí její značky. Videa již mají přes 19 milionu zhlédnutí, což vypovídá o jejich oblíbenosti a úspěšnosti. Kromě kosmetického sektoru se Rihanna dokázala posadit také jako módní návrhářka a se svojí kolekcí spodního prádla předčila dokonce i královnu přehlídkových mol, značku Victoria´s Secret.

Rihanna je nejen skvělou zpěvačkou, ale taky pracovitou ženou, která inspiruje

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!