Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Modní oblečení / foto: shutterstock

Nakupujte stylové oblečení a doplňky online chytře a bez rizika

Jak nakoupíte z pohodlí vašeho domova bez zbytečných výdajů a starostí s nevhodným či nepadnoucím zbožím?

Módní kousky za skvělé ceny, oblečení světových značek, boty i doplňky jako kabelky, pásky, šátky, hodinky a šperky – zkrátka kompletní nabídku zboží pro dokonale vyladěný vzhled nabízí internetový obchod s oblečením Zoot. Oproti ostatním běžným internetovým obchodům se však Zoot liší svojí prodejní strategií, ve které mu jde především o maximální vstřícnost k zákazníkovi.

V čem je tedy Zoot tak jedinečný a proč nakupovat právě zde?

Oproti běžným internetovým obchodům disponuje Zoot po celé České republice řetězcem kamenných výdejen, které jsou vám ve většině případů k dispozici 7 dní v týdnu. Mají sympatický název Výdejny radosti a fungují na jednoduchém principu. Přes internet si vyberte zboží a vytvoříte objednávku, kterou si necháte zaslat do některé z 28 Výdejen radosti. Zde si objednané zboží můžete v klidu prohlédnout, pohodlně vyzkoušet a teprve poté se rozhodnout, zda si objednaný kousek zakoupíte. Odpadá vám tak nepříjemné řešení s navrácením nevhodného či nepadnoucího oblečení, což bývá často kámen úrazu v klasických internetových obchodech s oblečením.

Co vše Výdejny radosti nabízí?

Kamenné obchůdky jsou vždy situovány tak, abyste před nimi bez problémů našli místo na zaparkování. Pro vaše ratolesti bývají k dispozici dětské koutky, ve kterých se malí nezbedníci zabaví, zatímco vy můžete v klidu zkoušet objednané zboží. K ruce vám vždy bude ochotná asistentka, se kterou můžete zkonzultovat výběr zboží či správnou velikost, pokud byste chtěli poradit od profesionální stylistky, lze si její služby zdarma objednat na některou z výdejen Zoot. Samozřejmostí je také bezbariérový přístup a váš nákup můžete uhradit jak v hotovosti, tak běžnými typy kreditních karet.

Kde všude najdete Výdejny radosti?

Kromě 13 pražských poboček můžete navštívit 4 výdejny také v Brně, 2 v Ostravě, Českých Budějovicích, Plzni a po jedné výdejně pak najdete v Olomouci, Hradci Králové, Pardubicích, ve Zlíně a v Říčanech. Samostatnou kapitolu tvoří nově otevřený Outlet Nové Bučovice, ve kterém máte na výběr z více jak 5 000 módních kousků oblečení a doplňků za výprodejové ceny. Můžete tak spojit příjemné s užitečným a při zkoušení objednaného zboží zavítat do outletové části, kde na vás čekají stylové kousky, které na webu nenajdete. Můžete si je hned osahat, vyzkoušet a nakoupit za zlomek původní ceny.

Nakupujte stylové oblečení a doplňky online chytře a bez rizika

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!