Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Móda pro mladé / foto: shutterstock

Stylové doplňky, které frčí. Ulovíte si je i vy?

Abyste dokonale vyladili svůj outfit na následující sezónu, je potřeba jej vyšperkovat stylovými doplňky.

A když říkáme vyšperkovat, tak skutečně, mnohé z doplňků jsou opravdovými šperky. Módní návrháři po celém světě každoročně pracují na nových trendech a nejinak je to v oblasti doplňků.

Trendy kabelky pro tuto sezónu

Žádná žena by rozhodně neměla podceňovat výběr kabelky, která je jedním ze základních doplňků kdykoliv vyrazí ven. Ideální je mít jich v šatníku hned několik, protože je vždy důležité ji dokonale sladit s módním kouskem, který si ten den vezmete na sebe. Jistě nám dáte za pravdu, že velmi oblíbené jsou kvalitní kabelky Michael Kors, které bezpochyby patří k tomu nejstylovějšímu, co si můžete koupit. Můžete si vybrat z nepřeberného množství stylů, kde mezi nejpopulárnější patří:

 - Messenger

 - Crossbody

Tohle jsou asi nejčastější nestárnoucí klasiky, ale stylů kabelek je k dispozici celá řada a není důvod se omezovat. Mnoho žen má v oblibě třeba variantu malé kabelky do ruky typu wristlet. V neposlední řadě můžete vybírat také z mnoha barevných variací a materiálů. Nejvíce je v oblibě stále kůže nebo kombinace kůže a textilu, pokud však kožené doplňky nechcete, tak je možnost zvolit také variantu ekologické kůže.

Hodinky jako módní doplněk

Nejsou to ale pouze kabelky. Mezi atraktivní módní doplňky patří nepochybně také hodinky, které dnes už funkci ukazatele času plní jen okrajově. Proto i zde můžete střídat mnoho modelů módních hodinek a zkombinovat je s různými svršky. Zaujmout vás mohou třeba hodinky Festina, které určitě znáte. Tato známá značka připravila pro tuto sezónu i spoustu módních kousků, které stojí za to omrknout. Na hodinkách je skvělé, že lze volit také různé barvy řemínků, které si boudou rozumět s barvami vašeho aktuálního looku. Neváhejte proto popustit uzdu své fantazie i v této oblasti.

K tomuto článku není otevřena diskuze