Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Letní oblečení / foto: shutterstock

Letní pohodlí vám zaručí dvojitá gázovina – už ji znáte?

Japonci jsou velmi chytří a také ví, jak se oblékat, když je venku skutečně teplo. Objevte i vy kouzlo dvojité gázoviny a přestaňte se potit v nepohodlných materiálech. V létě potřebuje pokožka dýchat, dopřejte si i vy to nejlepší.

Proč ji nosit

Ve světě japonských látek je dvojitá gázovina velmi oblíbenou. Gázovina je totiž velmi lehká, prodyšná bavlněná tkanina. Proto je naprosto ideální pro šití oděvů do horkých letních dnů. Je velice příjemná na dotek a při nošení ji téměř vůbec necítíte. Skvěle větrá, a proto se v ní budete cítit naprosto dokonale, i když teploměr bude ukazovat tropické teploty. Gázovina je sice průsvitná, ale tím, že pro šití se využívá gázovina dvojitá – tedy ve dvou vrstvách je její průsvitnost ta tam.

Jemnost, která se neztratí

Sama o sobě je gázovina velmi jemným materiálem. Ale ještě lepší je na ní to, že čím více ji budete prát, tím bude ještě jemnější. Praním tak vůbec neztrácí na svých kvalitách. Pokud rádi šijete, je skvělou volbou pro šití dětských oblečků. Děti chceme oblékat jen do toho nejlepšího a pro jemnou dětskou pokožku, která je náchylnější se tento materiál úžasně hodí. Ušít si z ní můžete i pro sebe věci na léto nebo třeba universální šátek k vodě, který zvládne i úplný začátečník.

Šátek, který se změní na šaty

Stačí pouhý kus látky a můžete se vyparádit na pláž pokaždé jinak. Jistě jste už viděla nebo slyšela o velkých šátcích, které můžete pokaždé jinak uvázat – nosit ho jako sukni nebo šaty ideálně někam k vodě a na pláž. Ženy z Orientu na něj nedají dopustit, a pokud Sarong vyzkoušíte, pochopíte proč. Přitom je tak snadné ho ušít i doma. Stačí si koupit větší kus látky, v tomto případě sáhněte určitě po dvojité gázovině – nejlépe ji koupíte na webu Bubulakovo.cz. Doma látku jen obroubíte a je hotovo. Šátek pak můžete uvázat kolem krku nebo kolem boků a jste připravená vyrazit.

Užijte si tropické léto v pohodlí s tímto božských chladivým materiálem. Nebudete už v létě chtít nosit nic jiného.

Letní pohodlí vám zaručí dvojitá gázovina – už ji znáte?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!