Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Kosmetika, která voní a chutná jako slanina!

Jo, pěkně propečená anglická slaninka, to je kumšt. V Americe má tento kousek masa takovou popularitu, že se z něj dokonce vyrábí i kosmetika!

Pěkně „propečený“ balzám na rty!
Výrobce pomády na rty - firma J&D - hlásá: „Všechno by mělo chutnat jako slanina...!“ Milovníci této lahůdky proto neváhají si takový výdobytek opatřit. Balzám na rty má kromě vůně a chutě pečínky ještě další „zlepšováky“ - je vytvořen z včelího vosku, aloe vera a vitaminu E... Takže zároveň ochrání vaše rtíky před možným popraskáním či vysušením...

Pokud chcete tuto raritu vyzkoušet, můžete. Prodává se například na webovkách store.baconsalt.com za 3,99 dolarů, což je zhruba 68 korun.

magazin.cz

Slanina na nehtech...
Máte chuť vyzkoušet opravdu originální manikúru? Co tedy motiv slaniny? Vězte, že mnozí gurmáni se po těchto „mastných“ nehtech rádi olíznou...

magazin.cz

Zubní niť a párátka s vůní uzeniny...
Oko za oko. Zub za zub. Maso za maso. Máte jídlo v zubech? Pak můžete použít parátka se slaninovou parfemací - Bacon Flavored Toothpicks - za balíček po 80 kusech párátek zaplatíte 2,50 dolarů - což je pro našince 43 korun.

Kdybyste zatoužili po „slaninové zubní niti“, za pět dolarů (87 Kč) je vaše! Oba tyto produkty si můžete objednat na mcphee.com.

magazin.cz


To je „maso“! Lubrikační gel...

Pokud jste držgrešle a odmítáte svou polovičku pozvat na večeři, můžete si „prostřít rovnou na lůžku“. Lubrikační gel s vůní slaniny vám zlepší nejen sexuální život, ale procvičí i vaše chuťové pohárky. Tak pozor, aby vám při milování netekly sliny...

magazin.cz

Mejdlíčko jedna báseň!
Vypadá jako skutečný kousek anglické slaniny, ale světe div se, když ho ponoříte do vody, tak mydlí! Ano, mýdlo Bacon Flu Soap, které navrhl designér Greg Gabowy, pěkně čistí, myje a pulíruje.

Je vyrobeno z glycerínu a je zcela bez parfemace. Pokud ho chcete vyzkoušet na vlastní kůži, je k mání za 5 dolarů (asi 86 korun) ve webovém obchůdku supermarkethq.com.

Pro fajnšmekry je tu ale daleko šťavnatější kousek - slaninové mýdlo v retro krabičce, které skutečně voní po pečínce! Pořídit si ho můžete za šest dolarů - tedy za asi 103 korun na perpetualkid.com.

magazin.cz

Toaletka s vůní slaniny...
Tak a bomba na závěr. Toaletní voda s vůní slaniny - L´eau de bacon. Výrobce tuto vůni situoval mužům, ale můžou se jí opájet samozřejmě i ženy. Ovšem není lepší si dát k obědu třicet deka prorostlé slaniny? Výsledek bude stejný a navíc se přitom „nadlábnete“!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 52