Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: topshop.com

Legíny s krajkou nebo v ultra délce a návleky - to musíte mít!

Někdy se může zdát, že už snad ani není možné, aby s sebou další sezona přinesla nějakou novinku. Nějakou trendy vychytávku, po které budou toužit všechny parádnice.

Ani nadcházející zimní sezona nebude o svůj hit ochuzena. Tentokrát to budou legíny v nové podobě a návleky.

Legíny zdobené vzory
Legíny máme v šatníku už několikátou sezonu. Ty, které musíte jednoduše teď na podzim a v zimě mít, jsou opět jiné než ty loňské. Jedním z nových prvků je potisk. Nosit se budou legíny, které mají vypadat jako džíny. Nemusíte se bát, že vám „slim džíny“ nepadnou, ty z pružného materiálu na sebe navleče každá!

magazin.cz

Legíny s černobílým potiskem ve stylu osmdesátých let ocení hlavně majitelky hezky tvarovaných nohou, kterým výrazný vzor neuškodí.

magazin.cz

A samozřejmě parádu uděláte i s legínami se zvířecím potiskem, jenž je večný.

magazin.cz


Legíny v ultra délce
Další novinkou jsou prodloužené legíny, které můžete nechat ve spodní části jednoduše nakrabacené nebo je lehce přetáhnout přes boty.


Legíny s netradičním zakončením

Novinkou na trhu budou letos legíny zdobené ve spodní části krajkou a legíny „s gumou“ podobné té, kterou známe z tepláků.


Návleky
Naprostou peckou jsou návleky. V různých podobách se objevovaly už několik sezon, letos půjde ale o masitý vpád do šatníků všech módy znalých parádnic.

Návleky plní kromě módního úkolu i úkol zcela prozaický, a sice jednoduše zahřejí promrzlé nožky. Natáhnout si je můžete takřka s jakoukoliv nízkou obuví, pikantně vypadají s podpatky. Návleky zdobí knoflíky, kožešinové aplikace, zipy…


magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 40