Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kabát v zimě zahřeje / foto: blog.megannielsen.com

Zimní trendy: Které kabáty se teď nosí?

Zzzzzima. Pokud chcete, aby vám bylo tepleji a zároveň jste vypadala podle nejnovějších trendů, tady jsou kabáty, které tuto zimu frčí.

Přiznejte barvu!
V Čechách se s barvami moc neexperimentuje. Většina z nás dává přednost univerzálním odstínům, jako je bílá, černá, béžová, šedá nebo hnědá. Pokud jste tento případ, nemusíte věšet hlavu, protože tyto klasické odstíny jsou pořád v kurzu. Jestli se chcete odvázat, sáhněte po červené, vínové, šedozelené, žluté barvě. A jaké že kabáty budou pro tuto zimní sezónu trendy?

Jako vojenská uniforma
Pozor! Pohov... Takže hledáte-li nový přírůstek do vašeho šatníku, tady je jeden tip. Na módním výsluní se totiž opět objevil takzvaný „vojenský styl“, který se vyznačuje stojatým límečkem, výraznými kovovými knoflíky, hranatými kapsami, ozdobnými aplikacemi na ramenou a vypasovaným střihem.

magazin.cz

Extra dlouhý kabát
Když kabát, tak dlouhý. Tedy, čím delší, tím je to lepší... Tento trend nahrává všem, kdo mají rádi teplo a pohodlí. Pokud vám bude tento poněkud objemnější hacafrak připadat beztvarý, můžete si ho v pase stáhnout koženým páskem.

magazin.cz


Tak trochu huňáč

Letošní zima má být perná, proto určitě zvažte i kabát s kožíškem. Ten vás zachrání před mrazem, ale zároveň vám dodá módní šmrnc. Je jen na vás, jestli dáte přednost (pravému či umělému) kožešinovému límci, kožešinovým rukávům nebo extravagantně huňatému spodnímu dílu kabátu.

magazin.cz

Nepopleť to, ty popleto!
Kabát nemusí být jen z teplé látky... Alespoň ne tuto zimní sezónu. Módní tvůrci se totiž zhlédli v pletených vozorovaných kabátcích. Velice módní jsou různé ethno vzory nebo jemná kombinace bílé a šedé. Šmrnc těmto maxi úpletům dodají pásky. Můžou být pletené, látkové (ve stejné barvě jako kabát), ale nejlepší jsou kožené.

magazin.cz

Kabáty XXL
Kdepak kabáty na tělo! Pokud chcete být trendy, pořiďte si kabát o několik čísel větší. Budete v něm sice trochu „plavat“, ale to je podle módních guru právě to pravé. Tento trend vyžaduje dávku odvahy, protože kabát nevypadá jako kabát, ale spíš jako župan. Tento dojem posiluje i fakt, že outfit nemá viditelné knoflíky a je stažený páskem.

magazin.cz


Druhořadá záležitost

V kurzu jsou kabáty trenčkotového střihu s dvouřadým zapínáním. Když takový kabátek uvidíte ve výloze, dvakrát se nerozmýšlejte a kupujte!

magazin.cz

Operace: Velký límec
Je zima, tak se pořádně zazimujte! K pocitu většího tepla vám pomohou velké klopy a límce. Ty jsou hitem zimní sezóny. A nezapomeňte: když přijde nějaký nepříjemný fičák, stačí klopy zvednout a žádný déšť ani severák se k vám nedostane.

magazin.cz


Volání divočiny

A zase jsou tady! Kabátky se zvířecím potiskem jsou sázkou na jistotu už několikátou sezónu. Znovu dominuje leopard a zebra. Takže oprašte své kožichy a vyrazte na lov!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 22