Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vánoce / foto: shutterstock

Móda s nádechem Vánoc. Totální kýč!

Vyzdobte se ve stylu Vánoc... Tady jsou stylové doplňky, které vám možná budou slušet...

Náušnice, jako vánoční ozdoby
Jasně, že byste si takovéhle náušnice „normálně“ nevzaly. Jenže o Vánocích jsou všechny kýče povoleny! Proto si místo stříbrných kroužků můžete dovolit dát do ušních boltců i náušnice ve tvaru vánočních stromků, vloček, sněhuláků či něžných andílků.

Takové kousky jsou k mání na webovce www.earringsgalore.com. Jedny stojí kolem 25 až 30 dolarů (což je zhruba 480 až 570 korun plus poštovné).


Hodinky se sobíkem
Samostatnou kapitolu vánočních doplňků tvoří hodinky, které jsou obzvláště zdobné. Ve webovém krámku www.bethanyroberts.com jsou k mání obří časomíry s motivem soba nebo dřevěného vojáčka. Jde o kýč, ovšem na minutu přesný....



Mikinka od Santy...
V Čechách se Santa moc nenosí, ovšem na západ od naší domoviny má pré. K dostání jsou třeba mikiny s motivem tohoto bělovousého děda. Zajímavé exempláře nabízí třeba internetový obchod search4tees.com. Mikinka vás přijde na 30 - 34 dolarů (zhruba něco kolem 650 korun).


Botky nejen do robotky
Firma Keds má Vánoce tak ráda, že udělala speciální řadu bot s vánoční tématikou. Některé z nich jsou inspirované vánočními symboly - jako je stromek, sněhulák nebo Santa Claus. Jiné botky jsou zase jako kdyby byly vystřižené z nějakých starých vánočních pohlednic.

Zajímavé je, že ačkoliv obuv má jasné vánoční téma, jde víceméně o cvičky nebo šněrovací botky, které si můžete vzít maximálně v létě nebo na jaře. Více krásných vánočních botek uvidíte na webovkách www.zazzle.com.


Nehty jako obrázek

Ruce, na rozdíl od bot, oblečení či hodinek, máte u sebe pořád. Proto se určitě vyplatí investovat do pěkně upravených nehtů. Pokud byste chtěly výzdobu svých drápků přizpůsobit vánoční atmosféře, máme pro vás menší obrazovou inspiraci. Je jen na vás, jestli vsadíte na přírodní nehty, nebo dáte přednost „bytelnějším“ gelovým...

Barvy laků jsou pro tuto sváteční příležitost více než jasné: vévodí červená v kombinaci s bílou a zelenou. V kurzu jsou i metalické odstíny (stříbrná, zlatá) nebo perleťové odstíny modré, bílé či růžové..


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 20