Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Splash News Online

Trendy podle celebrit musíte mít!

Pokud chcete být in a chodit oblékané podle posledních světových trendů, začněte sledovat styl celebrit. Vybrali jsme pro vás několik VIP tipů na oživení šatníku, které z vás udělají hvězdu!

Střevíce na tkaničku
Retro střevíce ve stylu předválečné módy si oblíbila například zpěvačka Taylor Swift, která ke svým černobílým botkám oblékla stejně barevně vyladěný model – černobílé šaty – a vypadala jednoduše úžasně.

magazin.cz

Džíny s kapsičkami
Topmodelka Elle Macpherson si nedávno vyrazila v dalším žhavém hitu a to ve zvonových džínech zdobených vepředu v místě kyčlí dvěma kapsičkami. Z takových kalhot by měl radost i krteček.

magazin.cz

Koženkové kalhoty
Kalhoty s úzkými nohavicemi jsou stále trendy, ale pokud v nich budete chtít opravdu zazářit, pořiďte si je letos v koženkovém provedení. Stejně to udělala zpěvačka Fergie nebo herečka Charlize Theron. Obě si navíc ke svým černým sexy nohavicím oblékly sáčka s ramenními vycpávkami.

magazin.cz

Kabelka s třásněmi
Jestliže vám hippie styl není úplně cizí, bude se vám líbit oblíbená kabelka hvězdičky reality show Nicole Richie nebo herečky Vanessy Hudgens. Dlouhými třásněmi zdobený kožený vak svým vzhledem totiž evokuje vzpomínku na bezstarostné „květinové období“. Noste jej křížem přes tělo a nejlépe k dlouhé sukni nebo k rozevlátým šatům.

magazin.cz

Černý klobouk
Dámy, které chtějí být šik, by si měly zkusit posadit na hlavu klobouk a to ne jen tak ledajaký. „In“ a hlavně slušivý bude černý plstěný klobouk se širokou krempou, stejný vlastní například topmodelka Kate Moss. Tento módní doplněk noste k elegantnějším modelům, ale nemusíte to přehánět, stačí slim kalhoty, zajímavý top a kabát či svetřík a na nohy pokud možno boty na podpatku.

magazin.cz

Blýskněte se!
Metalické materiály budou i letos stále trendy. Jakmile budete chtít zazářit, sáhněte třeba po kalhotách posetých flitry. Pozor ale na efekt přidávání kil, který vám výrazné nohavice určitě způsobí. Eva Longoria si oblékla černé flitry poseté kalhoty a saténový top a lodičky na podpatku. Krásně vypadají i dlouhé šaty z lesklého materiálu, a když bude vzor na nich navíc zvířecí, uděláte jen dobře, když si je pořídíte.

magazin.cz

magazin.cz

Bílé obroučky
Sluneční brýle jsou nezbytným doplňkem hlavně v letních měsících. Letos si určitě pořiďte brýle s bílými obroučkami, takové totiž nosí i Paris Hilton a fakt jí seknou.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9