Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Jak zazářit na konci léta?

Léto se pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Není ale proč truchlit, změna počasí s sebou přináší spousty nových možností na oživení šatníku. Následujících pět dam vám ukáže jak na to, nebo také, jak rozhodně ne!

Andrea Kerestešová – 85 %
Slovenská herečka má cit pro módu, to je patrné již od pohledu. Snaha o barevný soulad tu je a to se cení. Světle šedá je základ, se kterým lze dobře pracovat, k šedé Andrea doladila hnědé doplňky v podobě pásku, bot a kabelky – žebradla. Trochu tápala v horní části – mám na mysli svetřík v bílé a top v černé barvě. Vyměnila bych asi top za jiný v jedné z barev, které má na krásném šátku (tyrkysová, růžová, hnědá), jenž tvoří hezkou třešinku na dortu. Pilotky v ruce mají za jedna, růžový lak na nohách též.

magazin.cz


Dominika Mesarošová – 60 %
Dominice nemůžeme upřít snahu o barevnou sladěnost outfitu. Zvolila světle béžovou až kávovou ve společnosti s bílou. Jde o velmi jemnou až dívčí kombinaci, škoda jen, že tomu neodpovídají i střihy jednotlivých kousků. Bílá halena se hodí do romanticky laděného šatníku a Dominika se při jejím obléknutí dopustila zásadní chyby – nevzala si pod ni podprsenku bez ramínek. Vykukující ramínka (či nedej bože další části podprsenky) jsou naprosto nežádoucí. Šortky na bezchybných nohách vyniknou, ale hybrid mezi kozačkami, páskovými střevíci či lodičkami si mě nezískal. U kabelky doufám, že se nejedná o levný padělek.

magazin.cz


Jitka Nováčková – 90 %
Námořnická modrá patří mezi základní barvy šatníku, se kterými lze dobře pracovat, navíc perfektně sedne blondýnám. Takže z tohoto pohledu má Jitka dobře nakročeno. V temně modré si oblékla skvěle padnoucí džíny, které jsou minimálně o třídu výš než klasicky modré, také blejzr s ohrnutými rukávy, což odhalilo světlou podšívku, která zase ladí s šedými converskami. Tyrkysový top je v pořádku, tyrkysová se opakuje také na šátku, kde sousedí s oranžovou a tmavě modrou. Vyměnila bych jen černé ponožky a to buď za téměř neviditelné kotníčkové anebo světlé – šedé, tyrkysové.

magazin.cz


Kateřina Průšová – 40 %
Růžová s černou bude vždy tvořit velmi pikantní kombinaci. Katka si v ní pořídila rovnou minišaty na rukávech a kolem výstřihu zdobené kanýrkem, v dolním lemu mišmašem aplikací – broušené kamínky, ptačí pera a cosi, co nezvládám rozpoznat. Šaty ještě ke všemu zdobí mašlička mezi prsy. Už z popisu je patrné, že jde o model, který je velmi zdobný až přezdobený a hodí se tak maximálně na odpolední party anebo lépe na diskotéku. Černé krajkové střevíčky jsou perfektní a se šaty ladí. Kovové hodinky v pánském stylu se ke zbytku nehodí, stříbrný náramek také ne.

magazin.cz


Michaela Štoudková – 30 %
Míša se tak trochu schovává za svou velkou kabelu a dělá dobře. Zbytek outfitu už totiž za moc nestojí. Top podivného plandavého střihu by zasloužil minimálně vyžehlit, modré šortky měly být o kousek delší, vypadalo by to prostě lépe. Ocvočkovaná kabelka je úžasným solitérem, který by vynesl snad jakýkoliv model, ne ale hadrovitou halenu a kraťasy… Květinový náramek na ruce, kde také visí zmiňovaná kabelka, působí jako pěst na oko.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1