Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Podzimní líčení

Pozor! Teď je ten pravý čas obnovit zkrášlovací arzenál ve vaší make-upové taštičce. Víte, které barvy budou tuto sezónu „in“?

Rudé rty forever
Jste majitelkou rudé rtěnky? Pak máte vyhráno! Módní guru se totiž rozhodli tento fenomén opět zařadit do žhavých kosmetických trendů. Ovšem pozor: Podzimní líčení je inspirované retro vzhledem 30. a 40. let, kdy základ tvořila matná rudá rtěnka. Pokud ji tedy nemáte, kupte si ji. Každopádně se nesnažte svoji „rudošku“ nahrazovat jahodovou perletí či nedejbože jinak blýskavými lesky. Ty by vaší svůdné puse ubraly na „dramatičnosti.“

magazin.cz


Hurá, zase je tu výrazné obočí

Obočí hraje v podzimních trendech opět prim. Vaším úkolem je vytvarovat ho a ještě zvýraznit, například pomocí tužky či stínů. Každopádně dejte pozor, aby barva vašich „oblouků“ se shodovala s odstínem vlasů. Jinak totiž hrozí, že budete vypadat kapku nepřirozeně.

magazin.cz


Metalické líčení, ze kterého nikdo nespustí oči
Takzvané „metalické líčení“ je pravidelným módním šlágrem. Tuto sezónu to nebude jinak. Znalci trendů ho však doporučují kombinovat s „nahým líčením“, kdy obličej a rty působí jakoby byli bez sebemenšího zásahu štětce či rtěnky... Veškerý důraz je kladem na oči, které mají být výrazné. Je tedy jen na vás, zda je ozdobíte stříbrným, zlatým, měděným stínem, nebo dáte přednost šedé, modré či fialové perleti.

magazin.cz


Pastelová ústa
A teď je čas na trochu něhy... Pokud toužíte po romantickém vzhledu, určitě vyzkoušejte matné pastelové rtěnky. V kurzu jsou všechny odstíny růžové a meruňkové. Pozor: Zde platí rovněž pravidlo, že pastelová pusa skvěle vynikne, když váš obličej a oči budou nalíčeny jen minimálně.

magazin.cz


V hlavní roli linka
Co byste ale měla mít určitě v kabelce, jsou černé či hnědé oční linky. Ty budou vypadat jemněji, pokud víčka, rty a tváře ozdobíte neutrálními přírodními odstíny. Nezapomeňte černou linku trochu protáhnout, aby vytvořila kočičí tvar očí!

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!