Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hana Vagnerová / foto: Korzo

Vagnerová z Expozitury: Anorexie jí krásu nevzala!

Těchto pět krasavice spojuje jediné: všechny jsou dlouhovlasé brunety. Jak se jim daří vystihnout svůj typ a „prodat“ své půvaby? Posuďte sami.

Hana Vagnerová – 40 %
Hvězda seriálu Expozitura před lety trpěla anorexií. Podle svých slov se hlady mučila celé tři roky a její nejnižší váha jen trochu přesahovala čtyřicet kilo. Naštěstí se dala včas dohromady a teď je z ní krásná holka krev a mlíko. Bohužel svou krásu neumí úplně prodat. Důkazem jsou stažené vlasy do culíku, nudné a navíc seprané triko a mikina uvázaná v pase. To mimochodem nikdy nedělejte, zadek tím nezakryjete, ale naopak zvýrazníte. Prostě to tak noste tak maximálně k táboráku.

magazin.cz


Kamila Nývltová – 50 %
Mladá zpěvačka se snaží držet krok s trendy. Což je fajn, ale nejde jí to… Top pošitý korálky ve folklórním stylu je už několik sezon out. Výrazné náušnice jsou v kurzu, ale nesmí na nich být na první pohled patrné, že stály dvacku. Zdánlivě ledabyle vytvořený účes chválím, ten se povedl.

magazin.cz


Kateřina Sokolová – 99 %
Modelka – profesionálka by měla mít odpovídající výšku a míry, krásnou pleť, pěstěné nehty a kvalitní vlasy. Katka všechny tyto podmínky splňuje na jedničku. Její vlasy jsou už od pohledu zdravé – bezchybně se lesknou, konečky se nekrepatí kvůli vysušení, nejsou vidět odrosty. Šedá barva modrookým brunetám neobyčejně sekne. Paráda!

magazin.cz


Andrea Verešová – 90 %
Tahle výstavní kočka se jednoduše narodila s darem od pánaboha v podobě téměř bezchybné krásy. Husté kvalitní vlasy rámují modelčin obličej, jenž zdobí nepřehlédnutelné sexy oči. Tak úžasnou postavu a navíc po dvou těhotenstvích a dohromady po téměř třech letech kojení by jí měly závidět i o deset let mladší holky. Andrea se navrch ozdobila také vlivným a pohledným manželem, takže ke štěstí ji snad už ani nic nechybí. Někdo by podotkl, že postrádá vkus. Ale například tento model toho rozhodně není důkazem. Přírodní barvy Andree sluší, v kombinaci s bílou perfektně vyzní. Diskutabilní je jen množství šperků.

magazin.cz


Gábina Partyšová – 70 %
Gábina prý trpí mindrákem z toho, že má málo vlasů, podstupuje tedy pravidelně jejich zahušťování. Dokonce si tak vylepšila i mikádo, které si nedávno nechala z rozmaru ostříhat. Opojení z krátkých vlasů ji ale rychle přešlo a tak už má s pomocí kadeřníků opět polodlouhý účes. Výrazné líčení k ní patří, fialové stíny jsou trendy a brunetkám sluší. Bílá halenka mě neoslovila, mám dojem, že z Gábiny děla zbytečně robustní selku.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1