Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Obujte se do koňaku!

Zapomeňte, že si letos v zimě zase natáhnete své vysoké ČERNÉ kozačky. Byly byste nemožně out. Letos si totiž musíte sehnat boty v koňakové barvě.

Ano, tahle barva je absolutním hitem a svou nudnou starší sestru paní černou totálně zahání do kouta. A to je dobře, dost bylo uniformity, existuje přece velké množství jiných barev!
 
Koňaková barva má více odstínů a je dobře kombinovatelná s ostatními barvami. Hřejivé tóny zlatavého nápoje navíc dobře ladí s usňovým materiálem a příjemně ho doplňuje i teploučký kožíšek uvnitř obuvi. Ten je samozřejmě super bojovníkem s vlezlým mrazem, tudíž se jedná o skvělé boty do zimy.

V zimě vyhrává praktické obutí
Pokud nás i letos čeká zima podobná té loňské či předloňské, tak se opravdu máme na co těšit. Je tedy nutné se na minusové teploty a metry sněhu předem připravit. Jedním ze základů šatníku jsou boty. Pokud chcete mít hezké zimní boty, které budou navíc splňovat praktičnost v podobě neklouzavé podrážky či zatepleného vnitřku, sáhněte po těchto. Mají podpatek, ale ten není extrémně vysoký, podrážka je členitá, takže jen tak na zledovatělém povrchu neuklouznete a kožíšek z beránka je bezvadný, určitě vás zahřeje. No a tmavší i světlejší odstín koňakové barvy vypadá skvěle a třeba se světlejší džínovinou naprosto perfektně, ale nebojte se ani kombinací s fialovou, zelenou, šedou, modrou.


Pokud si přece jen více věříte anebo víte, že se v zimě budete pohybovat po ošetřených chodnících, tak zkuste tyto botky. Mají vyšší podpatek i podešev. Kotníkový střih je super, dá se snadno nazout pod kalhoty anebo naopak nohavice lze hezky zasoukat do bot.

magazin.cz

Teplejší počasí vám dovolí nazout i tomu odpovídající obuv. Tyto kotníčkové jsou zajímavě řešeny a sešly se na nich hned tři odstíny hnědé.

magazin.cz

Ležérní oufity si žádají i ležérní obutí a klidně inspirované army stylem. Tyto kotníčkové boty mají módně a zároveň prakticky řešené ukrytí tkaniček, kudy by přece jen nějaké to vlhko mohlo do boty proniknout. Boty vypadají na první pohled netradičně, takže nehrozí, že byste v nich zapadla do českých šedých ulic.

magazin.cz

Jestliže jste si oblíbila kozačky, sežeňte si jedny ve tmavé koňakové barvě. Vypadají velmi elegantně a navíc jsou nadčasové. Ty z kvalitní pravé kůže vám vydrží v botníku léta.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1