Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: blogspot.com

Vyberte si nejslušivější sluneční brýle!

Výběr správných slunečních brýlí podle typu obličeje není tak snadnou záležitostí, jak se na první pohled může zdát. Mnoho žen si vybírá sluneční brýle jen podle toho, jak vypadají.

Jaro je tu a je na čase vybrat si takové sluneční brýle, které vám budou nejen vyhovovat, ale také slušet! Sluneční brýle jsou zkrátka nezbytnou součástí vybavení každé ženské kabelky. Pokud ještě své brýle nemáte, je nejvyšší čas!

 

Oválné sluneční brýle

Oválné brýle mají tu výhodu, že jako jedny z mála druhů slunečních brýlí sluší téměř každé ženě. Vyrábí se většinou s velkými obroučkami, a ty budou slušet ženám s kulatým, ale také s hranatým obličejem.

 

magazin.cz

 

Čtvercové až kulaté sluneční brýle

Na sluneční brýle tohoto typu je třeba dát si pozor. Přestože samy o sobě vypadají velmi hezky (a jsou také velmi moderní), nemůže si je dovolit jen tak někdo. K podobným brýlím se hodí úzký, štíhlý obličej s výraznými lícními kostmi. Pokud je váš obličej kulatý, zapomeňte předem na tento typ brýlí. Vypadala byste spíše směšně než trendy.

magazin.cz

„Srdíčkové“ sluneční brýle

„Srdíčkové“ sluneční brýle, nazývané také letecké - pilotky či policejní, jsou velmi oblíbené, zvláště v poslední době. Hodí se pro ženy se všemi tvary a typy obličejů.

 

Hranaté sluneční brýle

Hranaté sluneční brýle si mohou dovolit ženy s kulatým obličejem, ale neměly by být příliš rozměrné. Hodí se také pro ty, které mají protáhlejší obličej a budou slušet také ženám s hranatým obličejem – dejte však pozor, pokud máte velmi široké lícní kosti, příliš hranaté brýle pro vás nejsou zcela vhodné.

 

Brýle s úzkými obroučkami

Brýle s úzkými obroučkami se hodí především pro ženy, které mají kulatý nebo baculatý obličej. Obecně platí, že hrubé obroučky sluší ženám se štíhlým obličejem, a těm baculatějším zase obroučky velmi úzké.

 

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1