Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Bez čepice a klobouku v létě ani ránu!

Klobouky, čepice, kšiltovky, slamáky, bekovky, šátky, barety… Nejen, že jsou trendy, ale také vás ochrání!

Pokrývka hlavy by měla být nezbytnou součástí naší výbavy na koupaliště nebo k rybníku. Poslouží při práci na zahradě nebo při pouhém lenošení na zahrádce. Nemělo by se na ni zapomínat ani u moře.

 

Sluneční paprsky jsou nebezpečné a mají neblahé účinky na kůži i na hlavu. Své tělo mažeme různými opalovacími krémy. Stejně tak bychom měly myslet na hlavu, protože dostat úpal není zrovna příjemná záležitost.

 

magazin.cz

 

Lámete si hlavu s tím, jakou pokrývku hlavy vybrat? Říkáte si, že ve všech vypadáte naprosto příšerně, přitom té holce od vedle neuvěřitelně sluší? I vám bude. Stačí jen zvolit ten správný tvar, obejít pár obchodů, nenechat se zdeprimovat zkoušením a jsme si jistí, že objevíte čepici nebo klobouk, který vám bude slušet.

 

Kšiltovky, bekovky a klobouky různých střihů i barev mají v každém obchodě několik. Materiál nemusí být vždy z bavlny. Nosí se i pletené malé čapky, na léto ideální slamáky nebo saténové i sametové bekovky. Navíc najdete barevné, s potisky, flitry a cvočky.

 

magazin.cz

 

Nejmodernější jsou však letos kloboučky. Můžete si jich pořídit hned několik. Jeden na běžné nošení, jiný na rande a další třeba na večírek nebo jeden z letních festivalů. Klobouky se dají ozdobit stuhou nebo květinou, které jsou trendy. Nosit klobouky můžou holky i kluci. V pokrývkách hlavy se opravdu meze nekladou.

 

Pokud patříte mezi příznivce letních sportů, nezapomeňte na kšiltovku. Na kolo, brusle nebo na tenis je jako dělaná. Pro nadšence dostihů, kde je klobouk tradicí a nosí se již pěknou řádku let, nebo pro milovníky jachtingu či golfu se vyrábí mnoho pokrývek hlavy. Nikdo nepřijde zkrátka. Ochuzeni nebudou ani vyznavači retro stylu, kteří si najdou to pravé v podobě roztomilých barevných nebo puntíkatých retro kloboučků.

 

Vyberte si vždy takovou pokrývku hlavy, ve které se bude cítit dobře a padne vám jako ulitá.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2