Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Podzimní trendy: Výrazné barvy a 60. léta

Na podzim na každého občas padne splín… Jak ho řeší muži, je ženám záhadou, ale ženy splín řeší snadno – vyrazí na nákupy; už jsou zkrátka takové.

Co ženu potěší ještě víc, než „obyčejný“ další kousek do šatníku? No přeci neobyčejný model v neobyčejné barvě! My doporučujeme fialovou – odvážné zvolí třeba celý kostýmek, „klasičky“ sáhnou po fialových doplňcích, skvělé jsou kabelky nebo pásky.

Další výraznou barvičkou je červená, se kterou můžete být ještě o něco odvážnější než s její fialovou sestrou!  Na podzim, ale i v zimě nezapomínejte také na tyrkysovou, hořčicovou, zelenou, oranžovou, ale i nesmrtelnou černou a elegantní šedou.

magazin.cz

 

Co se střihů týká, stále frčí 60. léta, jejichž klasická elegance se snoubí s rebelstvím a emancipací dnešních žen. Vestičky už nejsou symbolem mužské strohosti, ale ženské vyzývavosti! Kabátky s velkými límci stejně jako peleríny se širokými rukávy zahřejí a navíc ukáží světu, že máte osobitý styl a šmrnc. Úžasný je také tulipánový střih kabátků. Vyčešte si drdol, nasaďte velké brýle a přidejte kratinkou sukýnku!

Neztratí se ani čepice, šály, výrazné korále a široké pásky. Naopak, spolehněte se na doplňky - oživí i jednoduchý model a vtisknou mu šmrnc! Boty noste samozřejmě na podpatku nebo decentní balerínky.

magazin.cz

 

Zdá se, že mnozí muži ještě v podstatě nezaznamenali, jaký výběr se jim nabízí a stále lpí na tom zmiňovaném jednom tričku. Nějaký posun a pokrok je ale samozřejmě znát, proto říkáme pouhé – jen tak dál! Nebojte se obleků, udělejte občas radost ženám okolo sebe a buďte „za elegána“. Kolem krku ležérně hozenou šálu, přes ramena zajímavý kabát.

Pro volný čas určitě užijete standardní džíny nebo manšestráky, ale ani k nim nemusíte mít obyčejné tričko! Košile a svetr z vás ještě neudělají obávaného „metrosexuála“, ale elegantního muže, se kterým ženy rády vyrazí do kina nebo na procházku.

Poslední rada na závěr – kombinujte, zkoušejte, hrajte si. Šedi už přece bylo dost, teď je čas začít se odlišovat!

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!