Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.fashionising.com

Podzimní hit: Kožená sukně

Tento kousek oděvu je nadčasový a hodí se jak do práce, tak i do společnosti. Jaký typ kožené sukně teď frčí?

Jaké barvy sukní jsou teď in?

Kromě černé jsou v kurzu i barvené kůže. Oblíbená je fialová, červená, bledě modrá, stříbrná a všechny možné metalické odstíny. Velký výběr trendových kožených sukní najdete třeba v tomto eshopu.

 

Pouzdrová...

V anglosaských zemích se jí říká „pencil skirt“, u nás zdomácněla pod názvem pouzdrová sukně. Můžete namítat, že jde o střih, který je usedlý a typický pro kancelářské „myši“, nicméně jeho ladění v kůži dostává nový, sexy rozměr. Sukně má vysoký pas a různou délku, ve všech případech však má za úkol zdůrazňovat ženskou siluetu.

magazin.cz

 

S čím ji nosit: Ideální jsou krátké svetříky nebo košile zastrčené přímo do sukně. Důležité je, aby váš „vršek“ nebyl příliš dlouhý nebo vytahaný. Vaše křivky, které zdůrazňuje pouzdrový střih, by měly býti zachovány..

 

V áčkovém střihu

Áčkový střih mají v oblibě převážně ženy plných tvarů. Ale pozor, tuto sezónu se áčková sukně vyzbrojila ještě jednou novinkou, kterou je výrazný pas. Tento chyták módních návrhářů tedy diskvalifikuje všechny boubelky a přivádí do hry spíše štíhlejší ženy, nebo ty, které mají postavu přesýpacích hodin.

magazin.cz

S čím ji nosit: S čímkoliv, co zdůrazní hrudník. Dobrá je košile uvázaná do pasu, krátký svetřík nebo upnuté triko. Pokud je vám chladno, můžete přes sebe přehodit i velký volný svetr, který vytvoří kontrast k vašemu upnutému outfitu. Zvolit můžete i kabátek s výrazným páskem. Nezapomeňte: k áčkové sukni se nosí černé punčochy a boty na vysokém podpatku!

 

Zavinovací

Tento typ sukně se nosí především v létě. Díky silnějšímu materiálu, jakým je kůže, si ji však můžete dopřát i v chladnějších měsících. V kurzu je i sukně, která je variací skotského kiltu.

magazin.cz

 

S čím ji nosit: Oba typy sukně mají nižší pas, takže se dají snáze kombinovat. Ale i tady platí jedna zásada: pokud se rozhodnete k sukni vzít sako nebo kabátek, musí být krátké, maximálně do pasu.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!