Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Mužský šatník podle žen

Nejvíce se ženám líbí muži ve vyšisovaných džínách, červeném tričku a s koženými botami na nohou. Naopak spolehlivě odradí flanelové pyžamo, kovbojské boty nebo džíny s dírami. Alespoň to vyplývá z průzkumů.

Jak by ženy sestavily ideální mužský šatník? Jaké oblečení jim na mužích imponuje a co se jim naopak nelíbí nebo je dokonce odpuzuje?

magazin.cz

Ženy jsou velmi všímavé a mnohdy jim neunikne ani sebemenší detail. Milují dobře oblečené muže. Mužský šatník pro ženy hraje tedy významnou roli. Celých 85 procent žen by si vybralo dobře oblečeného muže mnohem raději než muže, který má vysoký příjem. Prokázaly to výsledky studií. Tři z deseti dotázaných respondentek by zase nikdy nešly podruhé na rande s mužem, který na první schůzku dorazil nevkusně oblečený.

magazin.cz

A jaké oblečení že se ženám na mužích líbí? Ženy by muže nejraději oblékly do trička a džínů, nebo do výborně padnoucího obleku. Oblíbenou klasikou, kterou muži nic nezkazí a neurazí, je bílé tričko klasického střihu. To mužům většinou zdůrazní široká ramena a opticky zúží pas. A to se ženám líbí. Co naopak považují za nevkusné, to jsou například sportovní ponožky zkombinované s formálním oblečením, ponožky v otevřených botách (typickým příkladem jsou ponožky v sandálech), krátké kalhoty a sako, které dobře nepadne postavě. To vše uvedla do dotazníku v roce 2006 většina žen.

magazin.cz

Mužům podle žen nejvíce sluší vyšisované džíny. Ty zvolilo jako nejlepší kalhoty pro muže 54 procent žen. Dalšími ideálními kalhotami, které by neměly chybět v mužském šatníku, jsou tmavě modré džíny. Vytahané kalhoty s rozkrokem u kolen, děravé nebo roztřepené džíny, to je přesně oblečení, které ženy neshledávají na mužích atraktivní.

Ženám také není lhostejné, v čem muž spí. Jako nejlepší variantu většina žen zvolila boxerky. Zhruba 34 procent žen zase miluje, když se muži neoblékají vůbec a spí tedy nazí. Dále se ženám líbí kombinace boxerek a dobře padnoucího trička. Ani ne jednomu procentu žen se líbí, když muž ulehá do postele v klasickém pyžamu.

magazin.cz

Pánové, neopomíjejte ani obuv a vybírejte ji pečlivě. Pro ženy jsou boty něco jako symbol vkusu, zároveň ale také sociálního postavení a příjmu. Ženám se na mužích nejvíce líbí kožené boty, dále pak obuv dle poslední módy. To nejhorší, co si může muž podle žen obout, jsou kovbojské boty.

Co se týče barvy oblečení, ženy považují za velmi atraktivní barvu červenou. Červené oblečení dělá muže pro ženy přitažlivé, a to na všech kontinentech, jak to potvrdil průzkum z roku 2010.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!