Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vanessa Rousso / foto: pokerstars.net

PokerStars.cz a Libimseti.cz ti přináší exkluzivní turnaje zdarma!

Zúčastni se následujících 12 měsíců každý den kvalifikace zdarma a vyhraj vstupenku do týdenního finále o 200$. Dohromady rozdáme skoro 11000$!

Online poker se v poslední době stává čím dám tím větším fenoménem a orientovat se alespoň v základech pravidel této karetní hry patří již skoro ke společenské nutnosti.

magazin.cz
Prakticky denně se také můžete dočíst o příbězích mladých milionářů, kteří na pokeru během krátké doby zázračně zbohatli. A možná jste i vy někdy dostali chuť si zahrát, ale nechce se vám posílat nikam peníze a nejradši byste si vše nejdříve vyzkoušeli zadarmo. Že to nejde? Ale ano. My pro vás máme řešení!

Největší online herna na světě PokerStars a Libimseti se ti přinášejí exkluzivní turnaje z zdarma, každý den, po celých 12 měsíců! Od 1. září 2010 si budete moci zahrát každý den od 18:00 turnaj nazvaný Denní Kvalifikace do $200 Libimseti Týdenního Freerollu. V tomto turnaji získá vždy 10 nejúspěšnějších hráčů 1$ a vstup do týdenní finále o 200$ nazvaného $200 Libimseti Týdenní Freeroll. První týdenní finálový turnaj se bude konat v neděli 12. září od 19:00 a i každý další bude začínat vždy v neděli od 19:00.

Pozor, všechny denní kvalifikace jsou zaheslované a heslo naleznete pouze zde na Libimseti.

Heslo pro všechny prosincové kvalifikace je: LSFREEROLL4

Návštěvníci vybraných Libimseti party se navíc mohou těšit na vybraných akcích živý poker o zajímavé ceny.

magazin.cz

Držíme všem palce!
Kromě této speciální akce pro čtenáře a uživatele Libimseti nabízí PokerStars pro hráče z ČR/SK i další lahůdky. Do konce září je to celá další plejáda turnajů zdarma a nízkonákladových turnajů, kde můžete bojovat o bank v hodnotě až 500$, nebo dokonce možnost vyhrát zdarma parádní Lamborghini Gallardo LP 560-4! A to už opravdu stojí za zvážení.

Jak se zaregistrovat u PokerStars najdete v tomto článku!

Nepřehlédněte! Vyhrajte s PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 62