Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: pokerstars.cz

PokerStars turnaje pokračují i v říjnu!

Září je za námi a s ním také první nášup skvělých pokerových turnajů pořádaných PokerStars exkluzivně pro čtenáře libimseti.cz. Jak dopadly a kdy si můžete zahrát další?

Za uplynulý měsíc se odehrály celkem tři týdenní finále, v nichž si úspěšní hráči z každodenních kvalifikací rozdělili neuvěřitelných 600 dolarů, čili skoro 12 tisíc korun. Ať už jste byli mezi nimi nebo ne, nic vám nebrání vyhrát ještě víc peněz v 5 říjnových týdenních freerollech. Dohromady se totiž bude hrát o 1000$! Jak si v říjnu pořádně zahrát a přitom se zatraceně napakovat, se dočtete v závěru tohoto článku.

Teď se mrkneme na to, jak se hrálo v září. První týdenní finále spatřilo světlo světa již 12. září, ale protože den předtím unesli mimozemšťani našeho supervizora, nemůžeme vám o tomto turnaji říct více než to, že se pravděpodobně odehrál a někdo ho nejspíš vyhrál.

Druhý týdenní freeroll přišel na řadu 19. září, zúčastnilo se ho 66 hráčů a stejně jako ve zbylých dvou v něm bylo rozděleno 200$. Z celkového vítězství se po tuhých bojích radoval nakonec hráč s nickem Stepooo, jenž v heads upu porazil hovnocuce12 – rozhodla o tom handa, v níž oba poslali do hry všechny své žetony již před flopem, Stepooo pak ukázal AQ, hovnocuc12 A9. Když Stepoooovi navíc dorazila hned na flop druhá dáma, bylo o vítězi a novém majiteli 60 dolarů prakticky jasno.

magazin.cz

Zatím poslední turnaj se odehrál před pár dny – v neděli 26. září. Tentokrát v něm o pořádný štos dolarů bojovalo dokonce 67 hráčů. A boje to byly opět nemilosrdné, fanoušci Líbimseti.cz u stolu zažili leccos – například tři esa na flopu, jak můžete vidět na obrázku někde okolo. Stejně jako ve všech dalších turnajích, i teď bralo peníze 20 nejlepších hráčů, každý však chtěl především zvítězit. To se nakonec povedlo REZNAovi, jenž v posledních dvou porazil chuje1990 – a opět o tom rozhodlo “vyšší eso”, REZNA totiž ukázal již před flopem A9, chujo1990 kontroval pouhými A7.

magazin.cz

Gratulace všem a užijte své peníze ve zdraví a nejlépe v milé společnosti pokerové herny PokerStars!

O Libimseti.cz turnajích jsme si toho více řekli již před měsícem, malé zopakování toho nejdůležitějšího však nikomu neuškodí.

PokerStars.cz a Libimseti.cz ti přináší exkluzivní turnaje zdarma!
Zúčastni se každý den kvalifikace zdarma a vyhraj vstupenku do týdenního finále o 200$. Dohromady rozdáváme skoro 11000$!
 
Největší online herna na světě PokerStars a Libimseti ti přinášejí exkluzivní turnaje zdarma, každý den, po celých 12 měsíců! Od 1. září 2010 si budete moci zahrát každý den od 18:00 turnaj nazvaný Denní Kvalifikace do $200 Libimseti Týdenního Freerollu. V tomto turnaji získá vždy 10 nejúspěšnějších hráčů 1$ a vstup do týdenní finále o 200$ nazvaného $200 Libimseti Týdenní Freeroll. První týdenní finálový turnaj se bude konat v neděli 12. září od 19:00 a i každý další bude začínat vždy v neděli od 19:00.

Pozor, všechny denní kvalifikace jsou zaheslované, a heslo naleznete pouze zde na Libimseti.

Heslo pro všechny prosincové kvalifikace je: LSFREEROLL4

Turnaje najdeš pod záložkou Turnaje > Privátní (do filtru turnajů můžete zadat libimseti a potom se vám zobrazí jen tyto turnaje).
 
Návštěvníci vybraných Libimseti party se navíc mohou těšit na vybraných akcích na živý poker o zajímavé ceny. Držíme všem palce!

Jak se zaregistrovat u PokerStars?

Nepřehlédněte! Vyhrajte s PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8