Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: pokerstars.cz

Zahrajte si poker zdarma i v listopadu!

I v říjnu jste mohli hrát každý den díky Libimseti.cz a PokerStars pokerové turnaje zdarma – a co více, na ceny bylo rozdáno dohromady 1000 dolarů!

Abych byl přesnější – rozdáno bylo zatím “pouze” $800, o tu poslední dvoustovku svede tuhý boj deset nejlepších z každodenních kvalifikačních turnajů tuto neděli. Zúčastnit se nedělního finále stále můžete i vy, více se dozvíte v tomto článku. Protože nás však již v pondělí čeká nový kalendářní měsíc, musíme si, když nic jiného, říci určitě alespoň i heslo pro listopadové turnaje.

To se však dozvíte až v úplném závěru, nyní si uděláme krátky přehled toho nejzajímavějšího, co se stalo v řijnu. A co že bylo to nejzajímavější? Samozřejmě velké pokerové souboje v nedělních turnajových finále! Uděláme si tak nyní takové skromné defilé vítězů a těsných poražených.

Prvních 200 dolarů jsme rozdávali již 3. října. Největší peníze čekaly samozřejmě na ty nejlepší. Stejně jako kdy jindy bral vítěz $60 (1050 Kč), poražený z heads upu $40 (700 Kč), třetí si přišel na stále skvělých $30 (530 Kč) a tak dále až do 20. místa. Na stejné odměny se můžete samozřejmě těšit i v listopadu. Vraťme se však k samotnému prvnímu řijnovému finále. V něm zvítězil Cinadrpoker, když s nejsilnější nepárovou kombinací AK porazil atlofovo horší eso (A4). Board totiž čtyřku nepřinesl a Cinadrpoker tak mohl začít slavit.

magazin.cz

Podruhé mezi vás PokerStars hodili dvě stě dolarů v neděli 10. října. Nejaktivnější byl při jejich sběru hráč emiliokoem00 z Ústí nad Labem, jenž v heads upu nedal šanci ostřílenému kurimu8 z Milovic. I jemu gratulujeme!

Další neděli, 17. 10., se nejvíce dařilo pesatkovi15. Joehovado měl sice v závěrečném souboji s AQ na začátku navrch, pesatka15 však měl potřebnou dávku štěstí, když s K9 trefil již na flopu druhou devítku.

Zatím poslední odehrané týdenní finále jsme mohli vidět v neděli 24. října. V posledních čtyřech hráčích se v něm strhla obrovská nekonečná mela, z níž se nechtělo nikomu ven. Nakonec však i tento turnaj poznal svého vítěze a nebyl jim nikdo jiný než sama císařovna sysy808, jež s JT porazila Baggiosovu kombinaci Q3 díky desítce na flopu.

magazin.cz

Jak již bylo řečeno, poslední turnaj měsíce se odehraje tuto neděli, jméno vítěze Vám určitě sdělíme na konci listopadu. Navíc vyhrát ho můžete stále i vy.

Jak na PokerStars turnaje v listopadu?
PokerStars a Libimseti.cz ti i v listopadu přinášejí exkluzivní turnaje zdarma! Zúčastni se každý den kvalifikace zdarma a vyhraj vstupenku do týdenního finále o $200. V listopadu se bude hrát o $800 – čili více jak 14 000 Kč!
 
Od 1. září můžete hrát každý den od 18:00 turnaj nazvaný Denní Kvalifikace do $200 Libimseti Týdenního Freerollu. V tomto turnaji získá vždy 10 nejúspěšnějších hráčů 1$ a vstup do týdenní finále o $200 nazvaného $200 Libimseti Týdenní Freeroll. První týdenní finálový turnaj se bude tento měsíc konat v neděli 7. listopadu od 19:00 a i každý další bude začínat vždy v neděli od 19:00.

Pozor, všechny denní kvalifikace jsou zaheslované a heslo naleznete pouze zde na Libimseti:

Heslo pro všechny prosincové kvalifikace je: LSFREEROLL4

Turnaje najdeš pod záložkou Turnaje > Privátní
(do filtru turnajů můžete zadat libimseti a potom se vám zobrazí jen tyto turnaje).
 
Návštěvníci vybraných Libimseti party se navíc mohou těšit na vybraných akcích živý poker o zajímavé ceny.

Hodně štěstí všem!

Víte, jak se zaregistrovat na PokerStars? Že neznáte pravidla pokeru? Nevadí!

Nepřehlédněte! Vyhrajte s PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15