Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Youtube

Divné hobby: Párátka ve vlasech a vousech...

Pozor, začínají dlouhé podzimní a zimní večery. Nudíte se? Pořiďte si párátka a zkuste pár bláznivých kousků...

Pichlavý vousáč
Kdepak! Štourat se párátkem mezi zuby, to umí každý. Ale udělat s párátkama pár atrakcí, na to si jen tak každý netroufne. Tak třeba jeden chlapík má zvláštní hobby - zapichuje si párátka do vousů.

Zpočátku si do své „huňaté brady“ vimplantoval 2000 kousků. To ho ale neuspokojilo a rozhodl se na svém výkonu trochu zapracovat. Nejdříve musel rozšířit svoji „autorskou plochu“ a tak si nechal narůst pořádného „Krakonoše“.

„Trvalo mi to 16 měsíců,“ svěřuje se vousáč, ale vzápětí dodává, že to stálo za to. Nepodařilo se mu sice uskutečnit vysněný rekord - napíchat si do vousů 3000 párátek, ale povedlo se mu jich tam dostat alespoň 2747 kousků. Přesvědčte se na vlastní oči. Tady je video:

Jako ježura australská
Jiný chlapík ujíždí taky na párátkách. Ten si je ale pro změnu dává do vlasů. Hubeňour s běžnou čupřinou si dokáže do hlavy zapíchat 3000 dřívek.

„Nepoužívám žádné stylingové přípravky nebo lepidlo. Prostě to tam přichytím a ono to nějak drží,“ dušuje se. Jeho párátkový sestřih prý netrvá dlouho: „Tak hoďku a půl. Je to podobné jako když si odskočíte ke kadeřníkovi,“ směje se. Jak se zdá, má co dohánět. Jeho krajan, dlouhovlasý Američan, má totiž osobní rekord - 4444 párátek ve vlasech. A to je fakt rozdíl:

Hravě, ale opatrně
Pokud chcete vyzkoušet hrátky s párátky, má to jednu výhodu. Párátka jsou levná a relativně dostupná. Navíc k vám zázračně přilnou, tak že se jich pak nemůžete zbavit. Takže pozor... Možná, že nakonec jsou nejbezpečnější v těch zubech...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 23