Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Carlashes

Módní hit: Auto s řasama!

V Americe mají auta řasy. Nevěříte? Zírejte!

Milují je hlavně ženy
Výrobce řas na auta, firma Carlashes, je v USA zatím žhavou novinkou. Funguje od ledna letošního roku, nicméně už má spoustu zákazníků. Hlavně z řad řidiček. Ty totiž mají zájem své vozítko polidštit v rámci módních trendů.

magazin.cz

Líčení jako od vizážisty
Jak je už z obrázků patrné, jde o ozdobu na přední světla, která má simulovat lidské řasy. Prostá světla se tak najednou změní v oči a autíčko dostane tvář. „Nejde však jen o řasy, ale také o stříbrnou linku, která je umístěna těsně nad konstrukcí a která dodává vozítku glamourový vzhled,“ říká výrobce.

magazin.cz

To budou všichni mrkat!
Řasy si můžete objednat na webovce www.carlashes.com, kde je i podrobný návod k použití. Dva páry řas vás přijdou na 25 dolarů (zhruba 430 korun). Když si k nim přikoupíte ještě stříbřité „oční linky“, připlatíte si dalších 20 dolarů (zhruba 350 korun). Takže suma sumárum tato netradiční ozdoba vás celkově vyjde asi na 760 korun. Otázkou je, jak by se na tuto „parádu“ dívali čeští policisté. Myslíte, že by nad ní přivřeli oko?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 46