Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Top 5 opileckých průšvihů!

Po překonání opice byste mohli litovat.

Ještě za střízliva je potřeba si vytyčit mantinely, za které ani v opilosti nesmíte zajít, přestože v té chvíli se vám budou zdát naprosto směšné a vaše smělé plány úplně nejgeniálnější. Co všechno se vlastně v podnapilém stavu nemusí vyplatit?

Tetování
Zcela typickým případem hlouposti, kterou provedete ve zbořeném stavu a následně jí budete do konce života litovat, je tetování. A nemusí to být jen rozhodnutí nechat se potetovat, které budete proklínat, ale třeba i výběr nešikovného tatéra či motivu, který vám nemohl poradit nikdo jiný než alkohol.

Svatba
Inu, není nadto se probudit do bezstarostného rána, pravda s trochu bolavou hlavou, a zjistit, že na ruce máte něco, co připomíná snubní prsten. Podíváte se vedle, kde leží nějaká holka, na kterou si matně vzpomínáte ze včerejšího večera. Sjedete pohledem na její ruku – a sakra, ona má ten prsten taky! Typické je v tomto ohledu Las Vegas, kde jsou naštěstí na ranní rozvody připraveni. Ale co když jeden z páru rozvod odmítne?

Miluji tě
Říct „miluji tě“ v opilosti je až překvapivě snadné a o to trapnější jsou pak následky, obzvlášť když si to oslovovaný vykládá podle hesla „v alkoholu je pravda“. V zásadě existují dva scénáře a oba nejsou zrovna pozitivní. Buď to řeknete (nebo spíše zamumláte) někomu, koho skutečně milujete a ještě jste se mu to neodhodlali říct za střízliva. V takovém případě je dost možné, že už k tomu nikdy nebude druhá šance. Nebo to řeknete někomu, koho nemilujete vůbec a on/a vás třeba ano, což je pak možná ještě větší problém.

Trojka – s vaší přítelkyní
Opilí lidé mají tendence k tomu zkoušet nevyzkoušené. Pro mnohé to je například trojka v posteli. Nakonec proč ne. Horší je, když v ní hraje roli vaše přítelkyně (zřejmě taky opilá). Těžko říct, jestli je horší, když je tím třetím muž nebo žena. Buď pak budete dlouhou dobu podrážděni vy nebo ona a možná to skončí i rozchodem.

Kupovat loď
Nemusí to být jenom loď. Každopádně, kupovat jakýkoliv větší a především dražší předmět v opilém stavu není vůbec dobrý nápad. Třeba tu loď si možná přejete od dětství, ale za střízliva víte, že na ni buď nemáte čas, místo nebo peníze. Tyto faktory ale v opilosti hrají překvapivě podružnou roli.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18