Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: pokerstars.cz

Praha prožila pokerový turnaj roku

Pokerovou událostí roku bylo pro celou Českou republiku dostaveníčko 563 profíků na pražské zastávce European Poker Tour.

PokerStars.com European Poker Tour je série velkolepých pokerových turnajů konaných v několika evropských metropolích. Hrají zde ti nejlepší hráči světa a k vidění je tak poker špičkové úrovně.

A těsně předvánoční dny byly i letos, již třetí rok v řadě, vyhrazeny právě pražské zastávce PokerStars.com EPT. 563 hráčů bylo ochotno zaplatit € 5 300 za zápisné do turnaje a hrát tak o více než € 2 700 000, do přepočtu téměř 70 000 000 Kč.

magazin.cz

Turnaje se zúčastnil i rekordní počet českých hráčů a tři z nich se dokonce umístili na pozicích, jež zaručují velmi přijatelnou finanční odměnu. Loňský úspěch Jana Škampy, který celý pražský Main Event vyhrál, však nikdo z nich “dorovnat” nezvládl. Tak snad příští rok.

Ostatně, můžete to být právě vy. V klientu PokerStars můžete hrát totiž již od několika málo dolarů kvalifikační turnaje a probojovat se tak na turnaj svého života, aniž byste museli platit horentní sumy za buy-in. Kvalifikace můžete hrát dokonce pouze za věrnostní body, takže je v klidu možné se dostat na příští ročník EPT Praha, aniž byste museli zaplatit jediný cent, halíř nebo penci.

magazin.cz

Nemusíte ani čekat celý rok – v klientu PokerStars si v sekci Události jděte na EPT můžete zahrát i o vstupenku na turnaje v jiných evropských městech. Momentálně zde probíhají kvalifikace do dánské Kodaně a francouzského Deauville. Lákavé jsou jistě i “satelity” na PokerStars Caribbean Adventure, který proběhne již za pár týdnů v luxusním Atlantis Resort na Bahamách (v Události jdi na PCA). Nepodceňujte účast v těchto kvalifikačních turnajích. Je to ta pravá cesta ke slávě!

A jak vlastně dopadl letošní ročník EPT Praha? Zvítězil sympatický Velšan s italskými předky Roberto Romanello a z Prahy si tak odnesl více než 16 milionů korun. V heads upu se mu podařilo porazit s párem desítek Itala Emilliana Bona, který celý finálový stůl bavil svými emotivními výlevy při každé vyhrané handě.

magazin.cz

Dařilo se také členovi týmu PokerStars Pro Marcinu Horeckému z Polska, jenž obsadil báječné třetí místo. Pátý skončil Slovák Ján Bendik – mimochodem, právě on se například turnaje zúčastnil jako úspěšný kvalifikant z turnajů PokerStars. Účast na turnaji ho nestála skoro nic a přesto si z Hiltonu odnesl parádních 2 500 000 Kč.

A příští rok můžete být na jeho místě právě vy! Snažte se, učte se a především – hrajte!

Hrát můžete i každý den s Líbímseti!

Víte, jak se na PokerStars? Že neznáte pravidla pokeru? Nevadí!

Všechna hesla na celý rok najdete v článku PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3