Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: pokerstars.cz

Čím žil pokerový svět v roce 2010?

Další senzační pokerový rok je za námi, a tak si alespoň v krátkosti připomeňme to nejzásadnější, co se během něj stalo.

Líbimseti se spojilo s PokerStars
Dva vůdčí subjekty světového internetu se daly dohromady a přinesly vám stovky hodin zábavy a tisícovky dolarů. Od září 2010 totiž můžete každý den hrát zdarma kvalifikační turnaje o postup do nedělních finále, kde se vždy hraje o skvělých $200 čili téměř 4 000 Kč!

Že nevíte, o co jde? Nebo snad neznáte lednové heslo do každodenních kvalifikací? Nevadí, vše potřebné zjistíte zde.

magazin.cz

Martin Hrubý se stal hráčem PokerStars Pro
Tým PokerStars Pro je sestava těch nejlepších hráčů světa, které si exkluzivně vybírá přímo PokerStars. Vybraní profíci pak PokerStars reprezentují na všech největších turnajích světa. V roce 2010 se do této vysoké společnosti povedlo zařadit také prvnímu Čechovi a nebyl jím nikdo jiný než Martin Hrubý.

Martinu Hrubému se navíc velmi brzy podařilo potvrdit, že se do týmu PokerStars Pro nedostal žádnou náhodou, když ve velkém vídeňském turnaji ze série EPT vyřadil i Daniela Negreana a skončil na famózním 2. místě.

magazin.cz

V Česku se představila světová elita
PokerStars.com European Poker Tour, tak se jmenuje prestižní pokerová série velkých turnajů, které se pravidelně konají ve velkých evropských metropolích. Zkraje ledna se tato pokerová tour podívá dokonce na Bahamy.

Ale my se každý rok těšíme především na její pražskou zastávku a té jsme se dočkali i v prosinci 2010. Představila se zde i řada českých profíků – a aby ne, loni se jim na domácí půdě dařilo náramně. Mladý student Jan Škampa opanoval hlavní turnaj, jeho kamarád Martin Kabrhle turnaj vedlejší. Dohromady si tak přišli na více než 20 milionů nefalšovaných českých korun!

Tentokráte jsme se sice žádných velkých českých úspěchů nedočkali, i tak se však bylo na co dívat. Do Prahy dorazila řada velkých pokerových gigantů a někteří z nich se v turnaji drželi poměrně dlouho. Z vítězství se nakonec radoval Velšan s italskými předky Roberto Romanello, jenž celý turnaj odehrál v legrační čepici.

Tak takový byl ve zkratce pokerový rok 2010. Jaký bude ten následující?

Víte, jak se poker hraje? Ne? Naučte se ho s námi!

A zkuste to u PokerStars, hrát můžete i zdarma!

Všechna hesla na celý rok najdete v článku PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!