Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Pokerstars.cz

PokerStars uvádí – Eureka Poker Tour!

Rádi byste se zúčastnili velkého mezinárodního pokerového turnaje, i když nemáte peníze na rozhazování? Eureka Poker Tour je tu pro vás!

Ačkoli se prakticky na všechny velké pokerové turnaje Evropy i světa můžete díky satelitním turnajům v klientu PokerStars kvalifikovat klidně pouze za body věrného hráče, není to většinou úplně snadné. Důvodem je vysoký buy-in, tedy vstupní poplatek do těchto turnajů.

Logicky totiž platí, že čím vyšší buy-in má daný turnaj, tím složitější je se do něj dostat prostřednictvím internetových satelitů. S novým projektem největší pokerové herny světa PokerStars s názvem Eureka Poker Tour se všechno mění.

magazin.cz

Eureka Poker Tour je série turnajů v zemích střední a východní Evropy s řádově nižšími buy-iny, než má briliant výkladní skříně PokerStars European Poker Tour. Přesto půjde o velkou mezinárodní pokerovou událost, kde už samotná účast je velkým životním zážitkem.

magazin.cz
První ročník Eureka Poker Tour odstartuje 16. března v Praze, konkrétně ve smíchovském Card Casinu. Hlavním bodem tohoto pětidenního pokerového festivalu bude samozřejmě Main Event s buy-inem €800, těšit se však můžete i na řadu doprovodných turnajů s finančně velmi dostupným zápisným již od €165.

Na Main Event pražského turnaje se přitom můžete samozřejmě dostat i s minimem vynaložených peněžních prostředků. Stačí jen nastartovat váš klient PokerStars, kliknout na Události, pak Speciální a hledat turnaje se jménem „Eureka Poker Tour Prague Sat“. Hrát o účast v hlavním turnaji můžete již od dvou eur nebo klidně jen za body častého hráče (fpp).

Main Event bude vždy trvat přesně 4 dny a zúčastní se ho až na 500 hráčů, kteří dají podle očekávání dohromady až devítimilionový prize pool. A o to se přeci vyplatí hrát!

magazin.cz

Kam se série Eureka Poker Tour podívá při svých dalších zastávkách? Dva měsíce po pražském březnovém turnaji se přesuneme do slovinské Nove Goricy. Možná to nevíte, ale Nova Gorica je už nějaký čas opravdu tradičním městem velkých pokerových turnajů. Na konci června pak zamíříme na Zlaté písky do Bulharska. U moře zůstaneme díky geografické poloze Chorvatska i začátkem září. V listopadu se pak série vydá ještě do Rumunska, aby vzápětí vyvrcholila v půlce prosince opět v Praze, v rámci superprestižní European Poker Tour v pražském Hiltonu.

Série Eureka Poker Tour bude mít i své vlastní dlouhodobé bodování, ale o tom si povíme zase až někdy příště. Teď nezbývá, než vám popřát hodně štěstí v kvalifikačních turnajích.

A nezapomeňte, že trénovat své herní schopnosti můžete i zcela zdarma s Líbimseti!

Neříkají vám nic pravidla pokeru? Naučte se je s námi!

Všechna hesla na celý rok najdete v článku PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1