Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Fotoaparát Canon s dárkem pro zamilované

Canon CZ připravil mimořádnou akci pro zamilované.

Canon CZ, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, ve spolupráci se společností AARON, specialistou na digitální techniku, připravil mimořádnou akci pro zamilované. Svátek sv. Valentýna mohou všichni zamilovaní, a nejenom oni, oslavit stylově a pořídit si elegantní fotoaparát Canon IXUS 300 HS s dárkem od společnosti Swarovski.

V období od 1. 2. do 14. 2. všichni při zakoupení romantického červeného nebo nevinně bílého fotoaparátu IXUS 300 HS u společnosti AARON získají zdarma luxusní vizitkář a pero v pouzdře od Swarovski.

Fotoaparát IXUS 300 HS v sobě spojuje vynikající zpracování snímků a dokonalý styl. Hranatý, sportovní design a tělo z vysoce kvalitní nerezové oceli zaručí, že se za ním budou všichni otáčet, ať již fotoaparát IXUS použijete kdekoli. Fantazii se meze nekladou a kreativní režimy, včetně efektu rybího oka, efektu miniatury a režimu slabého osvětlení, v každém probudí umělce.

Vytvářejte úžasné videozáznamy v HD kvalitě 720p se stereofonním zvukem a natočte s optickým zoomem jedinečné detaily. Integrovaný port HDMI umožňuje připojení ke kompatibilnímu televizoru HDTV.

Více informací na www.aaron.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3