Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Vyhrajte s PokerStars zdarma stovky dolarů!

Hrajte každý den zdarma kvalifikační pokerové turnaje na PokerStars a probojujte se do nedělních finále s dotací $200!

Možná už je znáte, možná už je hrajete a možná i vy patříte mezi desítky a stovky čtenářů Líbimseti, kterým se již podařilo přivydělat si hraním pokeru nemalé peníze – a to bez jakéhokoliv rizika! Líbimseti turnaje na PokerStars tu jsou totiž pro vás již od září roku 2010.

Protože však opakování je prý matkou moudrosti, pojďme si nyní stručně zopakovat, o co jde.

Každý den v 18:00 probíhá v klientu herny PokerStars pod záložkami Turnaje a Privátní turnaj s názvem „Denní kvalifikace do $200 Libimseti týdenního Freerollu“. Turnaj je zaheslovaný, což vás však nemusí trápit, protože jako čtenáři Líbimseti se k heslu (platí vždy jedno pro celý měsíc) vždy včas dostanete prostřednictvím našich pokerových článků. A na konci tohoto se navíc dozvíte již teď hesla i pro všechny příští měsíce.

Vstupné se v těchto turnajích žádné neplatí, jsou absolutně zdarma. Přesto v nich můžete vyhrát jak nějaký ten dolar, tak především vstupenku do pravidelných nedělních finále. Dokonce nemusíte celý turnaj ani vyhrát, stačí se jen dostat do první desítky.

Nedělní finále se konají vždy od 19:00 na stejném místě jako ty kvalifikační a pod názvem „$200 Libimseti týdenní Freeroll“. Pamatujte však, že úspěšným kvalifikováním postupujete do finále hraného vždy až tu další neděli.

Příklad? Ve středu 16. února skončíte na 8. místě v kvalifikačním turnaji a postupujete tak do nedělního finále. Ne však v neděli 20. února, ale až o týden později – 27. února. Pamatujte na to!

V nedělních finále se pak hraje už o zajímavé peníze, celkem vždy o $200, tedy téměř 4000 Kč. Vzhledem k tomu, že o tuto sumu nikdy nesoupeří více než 70 hráčů, je vaše šance na výhru s turnaji Líbimseti.cz na PokerStars větší než kdekoli jinde. Nenechte si tuto příležitost ujít!

Hesla do každodenních kvalifikačních turnajů:
Heslo pro turnaje v únoru 2011: LSFREEROLL6
Heslo pro turnaje v březnu 2011: LSFREEROLL7
Heslo pro turnaje v dubnu 2011: LSFREEROLL8
Heslo pro turnaje v květnu 2011: LSFREEROLL9
Heslo pro turnaje v červnu 2011: LSFREEROLL10
Heslo pro turnaje v červenci 2011: LSFREEROLL11
Heslo pro turnaje v srpnu 2011: LSFREEROLL12

Klient herny PokerStars
nainstalovaný máte?

A pravidla pokeru znáte?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18