Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Nikon

Prezentace fototechniky Nikon!

Jen v AARONU budete mít příležitost účastnit se prezentace Nikon z pohodlí své židle doma nebo v kanceláři. Samozřejmě můžete také osobně navštívit naší prodejnu v Praze (Ječná 32) nebo v Brně (Pekařská 18).

On line prezentace a chat v Ječné 32

magazin.cz
Již v pátek 6. 5. 2011 v 10:00 hodin odstartujeme vysílání naší „AARON TV“ online. Moderátory budou zástupci společnosti Nikon a do svého studia na naší prodejně si pozvou i další odborníky na fotografickou techniku – naše prodejce. Chcete-li se stát aktérem naší online TV, přijďte 6. 5. v době vysílání (10:00–12:00) do naší prodejny v Ječné ulici a budete mít jedinečnou možnost konfrontovat svými znalostmi samotné zástupce značky Nikon, nebo vyjádřit svůj názor.

ODKAZY NA VIDEO PREZENTACI A CHAT NAJDETE NA TÉTO STRÁNCE V PÁTEK 6. 5. V 10:00

magazin.cz

Pokud nechcete být vidět a přesto se budete chtít na cokoliv zeptat promotérů Nikon, můžete se účastnit prostřednictvím chatu, který bude probíhat zároveň v době on line videa.

• Napište si o předvedení funkcí nové zrcadlovky Nikon D5100 v kombinaci s vámi oblíbeným objektivem nebo bleskem, nechte si ukázat, jaké video lze pořídit s jednoduchým kompaktem značky Nikon.

• Také vás vždy zajímalo, jak rychle ostří, nebo za jak dlouho se zapne?

magazin.cz

To vše a ještě mnohem více se budete moci dozvědět, aniž byste k nám museli vážit cestu. K dispozici budou všechny digitální fotoaparáty a příslušenství.

Promotéra na naší prodejně v Praze můžete navštívit také ve čtvrtek 5. 5. od 13:00 do 18:00 nebo v Brně ve středu 4. 5. také od 13:00 do 18:00.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!