Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Získejte jeden ze 100 iPadů zdarma!

Rovnou stovku skvělých iPadů druhé generace a stovky dolarů navíc si pro vás připravila herna PokerStars. Stačí si jen zdarma zahrát!

Pamatujete si na PokerStars Poker Arenu? Ti pozornější z vás jistě ano, neboť právě PokerStars Poker Areně byl věnován i jeden předvánoční článek magazínu Líbimseti. Znovu si ho přečíst můžete zde.

Nyní se všech osm jedinečných pokerových charakterů – matematik, bandita, hypnotizér, pěkná holka, blafer, bojovník, člověk-stroj i hazardérka – vrátilo v rámci akce Arena 2. O co v ní půjde?

magazin.cz

Den co den budou i ve vašem klientu herny PokerStars probíhat od 9. až do 29. května vícestolové Sit & Go turnaje pod názvem Arena 2. Najdete je pod sekcemi Turnaje a Regionální. Dokonce nejsou ani početně omezeny – hrát se jich bude přesně tolik, o kolik bude mezi hráči zájem. Nový turnaj začíná totiž vždy naplněním kapacity 180 hráčů.

Teď se tedy bavíme o freerollové variantě, do níž je vstup zcela zdarma. Za pouhých jedenáct centů si pak můžete zahrát ale i turnaje s pětatřiceti dalšími hráči a za $1.10 na vás čekají ještě turnaje s polem 27 hráčů. Drtivá část vstupného do těchto turnajů putuje do klasického společného prize poolu, takže si můžete kromě postupu do Každodenního finále ještě něco málo navrch přivydělat.

Zmínili jsme Každodenní finále. O co jde? Ano, právě tyto turnaje se nyní stanou finální metou všech vašich dnů. Pokud se vám do nich podaří postoupit, ať už z freerollového turnaje či dalších dvou placených variant, bude na vás každý den mezi 9. a 29. květnem od 20:00 čekat jedinečná příležitost.

magazin.cz

Aniž byste cokoliv platili, zahrajete si každý den o dvě multifunkční zařízení iPad 2 a podíl z $500 prize poolu navrch!

A to není stále vše. Nejlepších 50 hráčů z Každodenních finále postoupí do závěrečného Kolosálního finále. To se odehraje v neděli 5. června ve 20:00 a na vás zde bude čekat hned 58 iPadů + fantastických $5000 jako milá pozornost od PokerStars!

magazin.cz

Existuje ještě jedna možnost, jak si zajistit postup do všech Každodenních finále i závěrečného Kolosálního finále, byť pouze pro ty z vás, kteří ještě nikdy nenabíjeli žádné peníze na vlastní PokerStars účet. Pokud svůj první vklad uskutečníte mezi 9. a 29. květnem a nezapomenete přitom vyplnit bonusový kód ARENA, získáte neomezený volný přístup do všech finálí, včetně toho Kolosálního.

Více se o této akci můžete také dozvědět na oficiálních stránkách PokerStars.

Stále nezapomínejte také na to, že zahrát zadarmo si můžete stále i v každodenních Líbimseti turnajích. Nejenže jsou úplně zdarma a dá se v nich získat užitečný jeden dolar, ale můžete v nich vyhrát i vstupenku do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o rovných $200!). Květnové heslo najdete také zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1