Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.mirror.co.uk

Jodie Marsh: Modelka kulturistkou

Ještě před pár lety patřila mezi spoře oděné sexy dračice s bujným dekoltem. Teď dala ale před silikony přednost svalům.

magazin.cz
Pořádná samice
Jodie Marsh (32) je pro muže pojem. Není to tak dávno,co tuto krásku obdivovali na titulních stranách pánských magazínů jako je FHM nebo Playboy... Ale na své si přišli i čtenáři bulváru, kde se Jodie s určitou pravidelností vystavovala v titěrných kostýmech. Jodie uměla vždycky předvést své vnady – silikonovými prsy počínaje a vyšpulenými kolagenovými ústy konče. Nepoměr oblin k drobnému tělu spoustu lidí zarážel: „Jodiny prsní implantáty jsou větší než její hlava...“ Většině mužů však tato disproporce samozřejmě nevadila.

magazin.cz

Šťastná díky činkám
Tělo této modelky bylo pravidelně vylepšováno různými plastickými operacemi. O to šokující byla proměna „silikonové krásky“ v kulturistku. Jodie Marsh se o činky začala zajímat v roce 2009 a už u nich zůstala. Pořídila si svého osobního trenéra a dnes v tělocvičně tráví osm hodin denně, sedm dní v týdnu. „Celé ty dva roky, co se věnuji kulturistice, jsem nebyla šťastnější. Odřízla jsem všechno, co by mě zbytečně blokovalo – včetně sexu. Teď jako kulturistka si připadám nejvíc sexy ve svém životě. A muži? Těch bych mohla mít, kolik bych chtěla!“ říká Marsh.

magazin.cz
Dříve modelka, teď kulturistka
Reakce žen na tuto krásku se prý také trochu změnily. Už jim nepřipadá tak lacině vyumělkovaná a oceňují jeji vypracovanou postavu: „Hodně jsem si to uvědomila v tělocvičně. Ženy mě zprvu jenom zdravily, teď za mnou samy chodí a říkají, jak vypadám skvěle.“ Bývalá modelka si svého úspěchu očividně užívá. Svůj nový život však spojila s kulturistikou. V současné době se aktivně zúčastňuje různých kulturistických soutěží. Na té poslední, v Sheffieldu, skončila pátá.

Ta prsa musí pryč!
„Na soutěži mě zradila moje velká prsa. Visela mi tak nízko, že jsem si je musela přidržet, aby si porotci mohli pořádně prohlédnout svaly. Takže teď si nechám zmenšit prsa,“ slibuje Marsh. Zda je to pro její příznivce špatná nebo dobrá zpráva, bůh ví. Každopádně bývalá modelka tvrdí, že jí to je jedno. Zatím je prý bez partnera a do žádných rychlých vztahů se vrhat nechce. „Strávila jsem život vedle mužů, kteří ze mě tahali peníze. Teď mám něco, co mi dává sílu a vůbec mi nevadí, že jsem singl. Jasně, mám v plánu se usadit a mít děti... Ale chci to udělat s někým, kdo bude stát za to. A sex? Na ten si klidně ještě počkám...“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5