Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Jaké jsou ženy podle stylu oblékání?

Je pravdou, že šaty dělají člověka. Naše oblečení nejen, že napovídá o vkusu a módním stylu, ale podle něj si lidé v okolí dělají také obrázek o našem charakteru. U žen je tento fakt prý patrnější než u mužů.

Snad každá žena není stejná, co se oblékání týče. Jedna nosí šaty spíše ležérní, další sexy a vyzývavé, jiná volí oblečení spíše pohodlné. Co o ženách prozradí styl jejich oblékání?

Podle odborníků prý pomocí oblečení můžeme nahlédnout do duše ženy. Stačí nakouknout do ženského šatníku a zjistíte tak její tajné myšlenky či pocity.

 

Příliš velký a těsný výstřih

Je docela pochopitelné, že dámy chtějí svému okolí ukázat přednosti svého těla. Nic by se však nemělo přehánět, a to platí také v tomto případě. Ideální je, když ženy upozorňují na své přednosti decentním a vkusným způsobem. Ovšem ve společnosti najdeme i dámy, jejichž bujné poprsí nemůžeme přehlédnout. Jsou totiž oblečené takovým nevkusným způsobem, že se jim ňadra takřka nevejdou do těsného a velmi vykrojeného výstřihu.

Takové ženy jistě přitáhnou pozornost okolí. Většinou však nesklidí očekávaný obdiv. Pokud se i vy oblékáte v podobném stylu, prozrazujete tak nevědomky lidem okolo sebe vaší touhu po moci a fakt, že byste chtěly rády někoho ovládat nebo alespoň kontrolovat.

 

magazin.cz

 

Upnuté oblečení, které vše zakryje

Některé z žen si zásadně zapínají košili vždy až na poslední knoflíček, oblékají si upnuté a vše zakrývající roláky, vyzývavé kousky oblečení v šatníku nemají. Tento styl oblékání na ženu prozrazuje, že se stydí za svou ženskost, která je pro ně spíše na obtíž, než aby ukazovaly své přednosti okolí. Spíše vše před zraky druhých schovávají.

 

Velmi vysoké podpatky

Boty s vysokými podpatky mohou vypadat na noze vkusně a elegantně, zvláště když se vhodně sladí s oblečením. Podpatky často vyjadřují ženskost a smyslnost. I v tomto ohledu však platí zlaté pravidlo o tom, že se nic nemá přehánět. Výše podpatku by neměla být přehnaná. Jen decentně zvolená výška podpatku dodá ženě smyslnost.

Příliš vysoké podpatky představují určitá zdravotní rizika, ale nejen to. Z několika studií je patrné, že pokud lidé vidí ženu s příliš vysokými podpatky na jejích botách, myslí si o ní, že není zrovna moc inteligentní dáma. A dost možná, že se tito lidé mnohdy ani nepletou.

 

magazin.cz

 

Pohodlné džíny a šaty

Ne jedna žena nedá dopustit na své oblíbené pohodlné džíny doplněné volným trikem, nebo na volné a často nevzhledně vypadající šaty. Takové kousky oblečení nejsou zrovna moc sexy a ženské postavě mnohdy ani nelichotí.

Oblékáte se podobně každý den? V tom případě nečekejte lichotky okolí. Podle odborníků vás lidé ve společnosti spojují s oddaností k mateřství a s nudným sexuálním životem. V takovém oblečení na okolí působíte také otráveným a vyčerpaným dojmem.

 

Nikdy není pozdě na změnu

I malá změna k lepšímu dokáže podle odborníků udělat zázraky. A nemusíte proto nutně zcela obměnit složení svého šatníku. Stačí třeba jenom zvolit výraznější doplněk či šperk. Hned na své okolí lépe zapůsobíte.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2