Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Tipy na milostnou předehru

Někdo bere milostnou předehru jako přirozenou součást sexu, zatímco jiní jdou rádi hned na věc bez zbytečného zdržování. Čas od času má však náladu na předehru asi každý, mnoho žen ji dokonce nutně potřebuje.

Předehra se často může stát jen nudným stereotypem. S tím ale můžete něco udělat! Vyžeňte nudu z postele a vyzkoušejte něco nového. Pokud se vám dosavadní předehra nelíbí nebo vás už moc nebaví, přeberte iniciativu a probuďte svou fantazii. Následující tipy vám s tím mohou pomoci.

 

Spoutejte partnera

Tato předehra může být velice vzrušující. Ať už poutá či svazuje on ji, nebo ona jeho. Fantazii se meze nekladou. Se spoutaným partnerem či partnerkou si můžete hrát, jak chcete, navíc ten svázaný bude úplně bezmocný, a když se toho druhého nemůže ani dotýkat, začne skoro šílet. Pak už jen záleží na vás, zda svůj protějšek osvobodíte, nebo si třeba role vyměníte.

magazin.cz

 

Erotická masáž

Smyslné doteky a jemné masírování na všech částech těla je jistě velmi vzrušující. S partnerem se můžete v masáži střídat a hýčkat tak jeden druhého. Je však také docela dost možné, že se k výměně rolí ani nedostanete a budete se věnovat jiným příjemným činnostem. Erotická masáž zní sice trochu ohraně, ale občas může být vhodnou formou předehry.

 

magazin.cz

 

Smyslný taneček

Snad každý muž se rád podívá na svou krásnou partnerku oblečenou v erotickém prádélku. Pokud mu pak ještě kromě svého těla předvede i smyslný taneček, dá tak hezky vyniknout své křivky. Nejprve ho, dámy, můžete jenom nechat, ať se dívá. Ty odvážnější si mohou se svým tělem i pohrát, dotýkat se samy sebe, případně si vzít na pomoc i partnerovy ruce či erotickou pomůcku.

magazin.cz

 

Pomoc z kuchyně

V tomto případě můžete vsadit na to, že láska prochází žaludkem. Předehru tak obohaťte třeba čokoládou, šlehačkou nebo jinými pochutinami. Čokoládu nebo šlehačku pak může váš partner či partnerka slízat z těch míst na těle, ze kterých jen chcete. A také obyčejná kostka ledu může během předehry dobře posloužit.

 

Sprcha ve dvou

Sprcha nebo koupel ve dvou také může být jakousi formou milostné předehry. Když se u toho ještě budete jeden druhého příjemně dotýkat a dívat se vzájemně na svá nahá těla, jistě vás to nenechá chladnými. Pak už to není daleko k něžnému mazlení a dotykům a následně se s partnerem můžete přesunout do ložnice. Ale i taková nečekaná rychlovka ve sprše má své kouzlo.

magazin.cz

 

Před zrcadlem

Při předehře můžete využít zrcadlo (a klidně i několik). Stačí se před ním s partnerem jenom hladit, laskat, líbat a během chvíle třeba i něco víc. Pohled na nahá těla bude vzrušující a vášnivé milování na sebe nenechá dlouho čekat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2