Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
žena kabelka / foto: www.isifa.com

Test: Kabelka prozradí vaši duši

Předměty, které nás obklopují, často mluví jasněji než psychologický rozbor. Vyberte si kabelku a zjistěte, jaká jste.

Kabelka 1: S růžovým šátečkem

Pařížanka z Čech

Ten malý šáteček vás okamžitě v myšlenkách přenesl na Champs Élysées, že? Vidíte se, jak v elegantních balerínách a růžovém baretu kráčíte bulvárem, a paparazzi se mohou přetrhnout, když vás fotí při vstupu do hotelu Ritz.

    Jste rozená francouzská hvězda a nic na tom nemění ani fakt, že jste se třeba narodila ve Lhotě a prodáváte v samoobsluze. Dobře víte, že okolnosti duši nemění.

Mluvíte se šarmem, ráda si prohlížíte módní časopisy a velmi vám záleží na tom, co máte na sobě. Také za kadeřníka asi vydáte dost peněz - kvalitní účes je základem úspěchu.

Naštěstí máte kromě elegance i rozum a ten vám dovolí nelpět jen na povrchních záležitostech. Víte, že šťastná můžete být i tehdy, když váš melír odrostl a kabelka se v rozích ošoupala.

Co nosíte s sebou: Adresář spojený s diářem, do kterého se píše tužkou. Pokud máte elektronický diář, tak proto, že vám ho někdo věnoval. V tašce nechybí vedle rtěnky také konturka na rty, bez ní přece není líčení dokonalé. Nosíte i balíček kapesníčků a možná se ve vaší tašce skrývá i něco překvapivého, třeba šroubovák, kterým jste v práci montovala poličku.

Koho přitahujete: Dominantní muže, kteří ocení vaši eleganci a všimnou si, že máte nové šaty. Váš smysl pro módu oceňují i kamarádky, které si často kupují stejné věci, jaké máte vy: vidí totiž, že vám to sluší a že vás jejich kopírování nezlobí. Máte je přece ráda.

Celý článek si přečtěte ZDE.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1