Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
sex ve městě / foto: www.isifa.com

Za Sexem jedině do New Yorku

Tedy přesněji řečeno za Sexem ve městě. Právě v ulicích Manhattanu se tento populární seriál odehrával a zanechal tu své stopy pro turisty.

Magické město plné mrakodrapů má mnoho tváří a jednu z nich mu do vínku, a to zřejmě na dlouhá léta, vtiskly právě čtyři sympaticky potřeštěné kamarádky – Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda. Třicátnice, později čtyřicátnice, které mezi sebou kromě obvyklé diskuse o módě šťavnatě rozebíraly i své sexuální a partnerské zážitky.

Seriálovému šílenství propadl tehdy i samotný New York a z míst, kde se před kamerou objevily jejich hlavní představitelky Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis a Cynthia Nixon, se bez nadsázky staly poutní zastávky.

Později, když se třeba po cukrárně s Carrieinými „kapkejky“ začali shánět i turisté, stal se na Manhattanu ze Sexu ve městě výhodný byznys. Dnes si proto milovníci příběhu o Carrie Bradhsaw, co ví hodně o sexu a nebojí se zeptat, mohou objednat túry pěšky i autobusem. A dlouhé i kratší, přičemž ta nejobsažnější má dokonce 40 exteriérových zastávek!

Pojďme proto společně navštívit alespoň ty, které stojí opravdu za vidění...

Celý článek si přečtěte ZDE.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1