Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Deset tipů, jak vylepšit sex!

S manželem jste doma osiřeli, najednou máte pocit, že jste všechno společně již vyzkoušeli a nastává ten děsivý stereotyp. Nevzdávejte se a pokuste se znovu zažehnout oheň, a to hlavně v posteli.

1. Buďte více asertivní

Ženy bývají často ty submisivnější, a to nejen v posteli, ale i v životě. A tak přepnutí do dominantního módu může nabourat domácí každodenní rutinu v tom pozitivním slova smyslu. Nemusíte si hned pořídit bičík a kožený obleček, ale stačí udělat něco, co od vás partner rozhodně nečeká. Třeba iniciovat sex ihned, jakmile vstoupí do dveří.

2. Začněte cvičit

Britské výzkumy dokazují, že ženy, které pravidelně cvičí, mají lepší sex. A to stačí jen dvacet minut denně. Místo zobání sladkého  před tím, než se manžel vrátí z práce, vyrazte do přírody na procházku nebo na hodinu zumby a uvidíte, co se večer bude dít v posteli. Stejně tak by cvičit měl i muž. Pak si sexu užijete více, než se vám kdy mohlo zdát.

Další tipy si přečtěte ZDE.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!