Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Komik Jerry Seinfeld má v domě garáž plnou poršáků

Americký komik Jerry Seinfeld je známý i u nás. To díky sitcomu Show Jerryho Seinfelda. Ve své rodné zemi proslul kromě komediálních schopností i tím, že sbírá auta značky Porsche.

Seinfeld žije na Manhattanu – a to je místo, kde se garáže shánějí hodně špatně. Zejména, když máte doma 20 luxusních automobilů značky Porsche. Komik však našel cestu, jak to vyřešit: v domě si nechal vyrobit soukromou garáž; může tak používat část podzemních prostor jen pro sebe a své čtyřkolé mazlíčky. Aby nemusel riskovat, že je při cestě nahoru odře, je součástí podzemního parkoviště i soukromý výtah, který auta dopraví na úroveň země.

Garáž je dvoupatrová, obložená ušlechtilým dřevem a vybavená speciálním systémem bezpečného parkování. Samozřejmostí je špičkové nasvícení, aby bouráky patřičně vynikly… Auta zde mají klimatizaci, aby nemusela snášet přechody mezi chladným a teplým vzduchem.

Celý článek si přečtěte ZDE.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1