Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Horoskop na červen 2012 podle andělských karet

Měsíc, kdy začíná léto, je jedním z nejkrásnějších období v roce. Příroda je stále ještě v květu a přichystává se na slunné dny.

Někteří z nás už v tento čas odjíždějí na dovolenou, děti se těší na konec školního roku. Čekají nás dny plné sluníčka a čerpání energie. Zastavte se na chvilku a pozorujte přírodu, jak se raduje ve svém barevném provedení.

BERAN

Karta měsíce: Uzdravení

Doporučení andělů na tento měsíc: Situace, kvůli které si děláte starosti, se napravuje. Někdy nelze situaci uzdravit do té doby, než daný problém „pustíte“. Vaše obavy se brzy rozplynou, dochází k pomalému uzdravování se. Abyste si však toto napravování daného stavu uvědomili, musíte si místo hledání toho, co je špatně, opakovat stále dokola: Všechno je v naprostém pořádku.

Vzkaz (afirmace) měsíce:

„Stojím za svou pravdou a kráčím životem s radostí.“

Práce

V červnu se vám bude dařit. Budete schopni ovládat druhé a celou situaci v oblasti práce. Čeká vás jistota a stabilita. Není se čeho obávat.

Zdraví

Přecitlivělost a nervové vyčerpání si mohou pohrát s vaším tlakem a můžete pociťovat motání hlavy a závratě. Tlak vám bude kolísat. Uklidněte mysl a srovnejte se – vše bude opět v pořádku.

Peníze

Řešte důležité věci a neutrácejte za zbytečnosti. Bude před vámi stát volba, zda si koupit věc, která je nutná, nebo utratit peníze za zbytečnost. Rozhodnete se pro zbytečnost a na konci měsíce si to budete vyčítat.

Vztahy

Počátkem měsíce budete stále naladěni na vlnu velké lásky. V průběhu měsíce si však vše srovnáte v hlavě, začnete uvažovat racionálně, což vám přinese potřebný odstup.

Horoskop pro další znamení si můžete přečíst ZDE.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1