Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Horoskop na červenec 2012 podle andělských karet

Červenec je měsícem dovolených a začátku prázdnin, měsíc, který voní sluníčkem a pohodou. Těšte se na teplé večery i dny plné slunce, vody a letních lásek.

BERAN

Karta měsíce: Zhmotněná přání

Doporučení andělů na tento měsíc: Cíl vašeho úsilí, do něhož jste vkládali své naděje, máte na dosah ruky. Věřte a krok za krokem následujte vedení v podobě pocitů, snů a vizí.
horoskop, andělské karty, zhmotněná přání foto redakce , zdroj Synergie

Vzkaz (afirmace) měsíce: „Soustředím se na pozitivní myšlenky, protože všechny myšlenky a slova, jež vytvořím, utvářejí můj život.“

Práce

Pozor na nečekané ukončení určitého procesu v oblasti práce. Může se jednat i o náhlé ukončení práce. Není ještě správný čas a bylo by to zbytečné. Pokuste se vytrvat, i když se vám bude zdát, že je lepší odejít.

Zdraví

Bolesti hlavy mohou znamenat dehydrataci, proto více podporujte svůj pitný režim. Trochu posílit imunitu, ale jinak by vás zdraví mělo podržet.

Peníze

Rozhodování spojené s financemi vám přináší ukončení určitého závazku z minulosti. Podaří se vám vyrovnat určité závazky, a tím se vám uvolní ruce a můžete v klidu odjet na dovolenou za sluncem a odpočinkem.

Vztahy

Práce na vztahu a srovnání vztahu nebude tento měsíc moc příjemná záležitost. Budete mít pocit, že je to opravdu těžké, ale bravurně to zvládnete a na konci měsíce si budete užívat lásky a obnovené zamilovanosti. Nezadaní Berani by mohli potkat někoho nového a zamilovat se.

Letní horoskopy pro ostatní znamení najdete ZDE.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!