Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Balím do Varů, aneb Co nesmí chybět v kufru filmové fanynky

Na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech se jezdí nejen za filmem, ale také za zábavou a pověstnými večírky.

Přes den se milovníci filmů tísní v přeplněných kinosálech, vstřebávají bohémskou a bezstarostnou atmosféru… Ale žít se začíná až po západu slunce, kdy poklidné lázeňské město zasáhne hukot divokých party! Na takový styl života je pochopitelně nutné se předem vybavit dokonale promyšlenou garderobou.

Jasně, jde hlavně o filmový svátek, ale kde kdo se před odjezdem do Karlových Varů zabývá spíš tím, co si s sebou vezme na sebe, než jaké filmy budou letos v hlavní soutěži. Na festivalu panuje dost neformální nálada, mezi ženami však bývá zřetelně cítit skrytý boj o to, která se objeví ve stylovější róbě. Kufr přetéká, protože nacpat do něj deset párů bot, osmery koktejlky a patery večerní šaty není jen tak. Ve Varech musíte být připravena úplně na vše, dokonce i na škodolibé rozmary počasí. Party jsou zde dost různorodé, vždy je fajn dodržet dress code (který většina festivalových hostů stejně zatvrzele ignoruje)! Za jeden večer se můžete ocitnout klidně na rockovém večírku v malém klubu i na honosné terase Grandhotelu Pupp.

Doporučení, co konkrétně si vzít s sebou, najdete ZDE.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!