Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

10 druhů podprsenek, které byste měla mít

Zjistila jste, že váš podprsenkový arzenál tvoří dvě zaprané bílé a jedna bavlněná s obrázkem večerníčkového Rákosníčka? Je načase s tím něco udělat. Kafe.cz vám poradí, jaké prádélko se vyplatí vlastnit.

1. Černá push-up klasika

Ať už zvolíte zcela hladkou  variantu, nebo lehké krajkové zdobení, takhle podprsenka se určitě stane vaší stálicí a oblíbenkyní.

Většina mužů se shoduje, že černé prádlo je vůbec nejvíc sexy a co si budeme povídat, je také nejpraktičtější. Podprsenku nemusíte na rozdíl od její bílé sestry házet do špíny po každém nošení a ani oprání ji tak rychle nevyřadí z provozu.

Nošení černého prádla má ale své zásady. Tou hlavní je, že jej oblékáme pouze pod oblečení tmavé, pod kterým nebude prosvítat. Přeci jen, bílá blůzka, zpod které juká na svět černá "práskačka," to je trochu silný kafe. No ne?

Push-up tvarování ocení asi každá z nás a pokud potřebujete ňadrům dodat ještě trochu na objemu, volte model s vycpávkami v košíčcích. 

Celý článek si přečtěte ZDE.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1