Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

K podzimní depce se hodí jen šedá a hnědá? Ale houbeles!

Nepodléhejte panice, že veselá móda má na pár měsíců utrum. Není důvod. Podzim přímo vybízí k oživení šatníku právě pomocí barev. Dejte vale temným tónům a nakráčejte do ulic zvesela v oranžových, modrých a fialových kreací

Znám hodně lidí, kteří podzim doslova nesnesou. Vlezlé vlhko, občasný déšť, drsné změny teplot coby příprava na zimu. Ženy řeší, že nemají co na sebe (ale to řeší stále, jen těch vrstev je zapotřebí poněkud víc, takže se to prodraží). Muže do našich sloupků o módě záměrně nezahrnuji.

Přitom podzim není zdaleka tak ponurý. Jen se rozhlédněte. Těch barev, které nám příroda sama nabízí… A my na ni kašleme.

Protože jak jinak si vysvětlit, že si podzim (a následně i zimu) malujeme do šeda. Ale když nás zima začne dobíhat, proč nezazářit alespoň navenek.

Když se rozhlédnete po obchodech (a prohlédnete si naši fotogalerii), dlouhodobé klišé, že šedá, hnědá a černá podzimu a zimě vládne, už dávno neplatí.

Celý článek si přečtěte ZDE.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!