Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Vyberte sami nejlepší Dům na míru

Velká architektonická soutěž Domy na míru má několik částí. Vyhlášení vítězů odbornou porotou už proběhlo, teď je řada na vás. Hlasujte o nejlepší Dům na míru čtenářského publika.

Soutěž Domy na míru byla vícekolová. První kolo patřilo vám – čtenářům. Vy jste se v anketě měli vyjádřit, jaká je nejdůležitější vlastnost domu, ke které přihlížíte nebo byste přihlíželi při stavbě domu.

Výsledek pak byl vložen do podmínek do architektonické části, jejíž podmínky museli architekti splnit. Ti podle zadaných kritérií měli za úkol vytvořit domy, které by splňovaly požadavky lidí, zohledňovaly jejich přání a potřeby. Pro lepší orientaci byly vytvořeny dvě kategorie: Bydlení pro každého a Exkluzivní bydlení. Technické specifikace vycházejí od vyhlašovatele, společnosti Haas Fertigbau, která vítězné návrhy zařadí do svého katalogu typových domů, a z každého postaveného domu tak architekt dostane finanční odměnu.

Celý článek si přečtěte TADY.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!