Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Bydlení celebrit: Zdeněk Izer pěstuje stylem pokus-omyl

Herec, moderátor a bavič Zdeněk Izer (46) srší humorem za každých okolností. Aby ne, spokojeně si žije v domečku za Prahou s manželkou Olgou a devítiletou dcerou Larou.

Narodil jste se v Praze, ale přestěhoval se na venkov. Proč?

Asi osm let jsem bydlel v přízemní dvougarsonce o velikosti 42 m² v Praze. Na zdi od ložnice jsem měl schránky, takže když přivezli letáky, měl jsem pocit, že mi je strkají pod peřinu. Jelikož jsem v té době také choval dvě fenky, bylo mi jich líto, že jsou v takovém krcálku, a začal přemýšlet o nějakém starším domečku se zahradou, kde by mohly běhat.

Jak dlouho jste vybíral dům, ve kterém žijete?

Kamarád přišel s tím, že ví o domku za Prahou, směr východ. Byl to velký dům 5+1, ale místo zahrádky měl jen betonový dvorek, což se mi nelíbilo. Druhý domek zase neměl jímku a byl v dezolátním stavu. Až třetí mi ukázala jedna advokátka, kterou jsem vezl na obecní úřad. Bylo to rozestavěné 2+1, hrubá stavba, ale s velkou zahradou. Přestavěl jsem domek na 4+1 a musel při tom vybombardovat třetinu pozemku, protože na něm byl asfalt. Musel jsem navézt i hlínu, abych nesázel každý strom se sbíječkou.

Celý rozhovor si přečtěte TADY.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!