Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Dostaň se zdarma na koncert BRYANA ADAMSE

Bryan se svými rock'n'rollovými peckami vyprodává haly po celém světě

Bryan Adams, jeden z nejlepších rockových umělců na světě, se vrací do České republiky, kde se představí po pěti letech od své poslední návštěvy. Se svými rock’n’rollovými peckami vyprodává haly na šesti kontinentech již více než tři desítky let.

Kanaďan Bryan Adams patří mezi nejvýraznější zpěváky a skladatele populární hudby osmdesátých a devadesátých let. Neformálně oblečen do modrých džínsů a bílého trička, s elektrickou kytarou v ruce si s poprockovými skladbami získal oblibu fanoušků po celé zeměkouli.


Bryan má na svém kontě celou řadu alb ověnčených multiplatinovým prodejem. Skladby z jeho pera se objevily nejenom na předních příčkách hitparád, ale zazněly i v několika filmových klasikách. Adamsovy kvality jsou znát nejenom z nahrávek, ale i z koncertů.

Připravované turné se váže k jeho zatím poslední nahrávce „Bare Bones“ z roku 2010, obsahující všechny zásadní skladby dosavadní kariéry v koncertním provedení. Výběr toho nejlepšího představí Bryan Adams se svou doprovodnou kapelou i na červnovém koncertě v pražské O2 Aréně. Půjde o umělcovu třetí zastávku u nás od roku 2003, kdy zde vystoupil poprvé.


Zapojte se do soutěže o 2× 2 vstupenky na koncert BRYANA ADAMSE, 19. 6. 2011, O2 Aréna Praha
slosování 9. 6. 2011

SOUTĚŽNÍ OTÁZKU NAJDETE ZDE

správnou odpověď hledejte na www.livenation.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!